Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Blue Vodka Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3215
Blue Vodka TikFC
433 3,3 Tactiek 433b
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 34.7
outstanding Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Unmensch geeft de bal voor. Nager kopt de bal weg. Catalan is nu in balbezit. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Unmensch geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wesely de bal onder controle te krijgen. Ölscheich rent richting de bal. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Wesely is nu in balbezit. Catalan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wesely raakt geblesseerd tijdens het duel. Nager zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Boca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - TikFC 1:0

23e minuut.
Tavares met de inworp. Christersson is nu in balbezit. Christersson passt de bal met de wreef. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tavares speelt de bal door. Klungelig pakt Catalan de bal. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - TikFC 2:0

30e minuut.
Vanone bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanone passt de bal zonder na te denken. Christersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Christersson schiet op doel. Vanone krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Szczęsny komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Wesely speelt de bal door. Ölscheich rent richting de bal. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely onderschept slim de pass. Wesely draait met de bal, schiet en ... Sucală verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ölscheich is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - TikFC 3:0

35e minuut.
Unmensch rent richting de bal. Unmensch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Untergang de bal. Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Szczęsny trapt de bal weg. Untergang kopt de bal weg. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Sucală verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Jeremiás de bal onder controle te krijgen. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Paal! Villarroel heeft problemen om de bal te vangen. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kirchtag kopt de bal weg. Jeremiás heeft problemen om de bal te vangen. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Sucală probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - TikFC 4:0

41e minuut.
Vanone passt de bal in één keer door. Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanone is nu in balbezit. Ölscheich onderschept slim de pass. Ölscheich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - TikFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 42%, TikFC 58%.
Blue Vodka - TikFC 5:0

46e minuut.
Alfasdi komt het veld opgelopen. Traoré komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Loser rent richting de bal. Jeremiás begaat een overtreding. Loser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaiserseder zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ölscheich is nu in balbezit. Ölscheich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - TikFC 6:0

55e minuut.
Christersson is nu in balbezit. Unmensch verovert de bal door een tackle van achteren. Unmensch passt de bal met de wreef. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nager bereikt de bal nog maar net als eerste. Nager geeft een hoge lob. Traoré kopt de bal weg. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sucală met een harde bal richting middenveld. Vanone kopt de bal weg. Kaiserseder is nu in balbezit. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Doeltrap. Fraysse komt het veld opgelopen. Cimen komt het veld opgelopen. Asztalos komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szczęsny speelt de bal door. Nager rent richting de bal. Nager met een sublieme pass. Alfasdi rent richting de bal. Alfasdi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Loser bereikt de bal nog maar net als eerste. Loser passt de bal met de wreef. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré haalt uit met een fantastische trap. Sucală probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - TikFC 7:0

75e minuut.
Inworp. Kurka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Nager verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares geeft een lange en hoge pass. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 44%, TikFC 56%.
Blue Vodka - TikFC 7:0