Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. Aiur F.C.
4231 CHANNEL Tactiek 4-4-2 LW
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen good


20e minuut.
Betka is nu in balbezit. Mendez onderschept slim de pass. Estéves rent richting de bal. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ... Havas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Carmona passt de bal met de wreef. Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Mendez rent richting de bal. Mendez haalt uit met een fantastische trap. Havas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona geeft een hoge lob. Estéves is nu in balbezit. Estéves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Aiur F.C. 1:0

32e minuut.
Inworp. Recio komt het veld opgelopen. Bá Lộc komt het veld opgelopen. Tults komt het veld opgelopen. Żygowski komt het veld opgelopen. Longstaff komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Mendez passt de bal in één keer door. Soublette rent richting de bal. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves draait met de bal, schiet en ... Havas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Aiur F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 51%, Aiur F.C. 49%.
Real COL F.C. - Aiur F.C. 2:0

73e minuut.
Halmosi met de inworp. Machís rent richting de bal. Machís passt de bal zonder na te denken. Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aguilera passt de bal met de wreef. Estéves rent richting de bal. Estéves passt de bal in één keer door. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Havas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Aiur F.C. 3:0

78e minuut.
Daar is Żygowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żygowski geeft een lange en hoge pass. Halmosi kopt de bal weg. Tults rent richting de bal. Tults draait met de bal, schiet en ... Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Longstaff geeft een hoge lob. Aguilera kopt de bal weg. Bá Lộc heeft problemen om de bal te vangen. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves schiet op doel. Havas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Inworp. Aguilera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bá Lộc rent richting de bal. Mendez onderschept slim de pass. Mendez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 64%, Aiur F.C. 36%.
Real COL F.C. - Aiur F.C. 3:0