Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BukTopu Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3079
BukTopu _Летец_
сейф Tactiek сейф
60% Balbezit 40%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Yavorov geeft een hoge lob. Kucarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucarov passt de bal met de wreef. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yavorov kopt de bal weg. Daar is Kucarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. Molotov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BukTopu - _Летец_ 0:1

38e minuut.
Schroyen passt de bal in één keer door. Cvetev rent richting de bal. Cvetev passt de bal in één keer door. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft een hoge lob. Molotov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BukTopu 68%, _Летец_ 32%.
BukTopu - _Летец_ 0:1

69e minuut.
Kucarov met de inworp. Lazarov rent richting de bal. Lazarov passt de bal zonder na te denken. Koev rent richting de bal. Koev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kunchev speelt de bal door. Koev rent richting de bal. Koev probeert naar een medespeler te passen. Berbatov is nu in balbezit. Berbatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cvetev kopt de bal weg. Koev rent richting de bal. Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov schiet op doel. Penkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BukTopu - _Летец_ 1:1

81e minuut.
Bikov probeert naar een medespeler te passen. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov met een sublieme pass. Klungelig pakt Karabashev de bal. Karabashev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Penkov met een harde bal richting middenveld. Cvetev kopt de bal weg. Karabashev rent richting de bal. Karabashev draait met de bal, schiet en ... Penkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BukTopu 55%, _Летец_ 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BukTopu - _Летец_ 1:1