Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: maya Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2256
maya carl zeiss breme
4231 Tactiek breme
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


6e minuut.
Klungelig pakt Ţărus de bal. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról geeft een lange en hoge pass. Zazzi is nu in balbezit. Zazzi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus schiet op doel. Ochmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - carl zeiss breme 1:0

14e minuut.
Ochmański trapt de bal weg. Badalamenti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Holmes de bal. Celada onderschept slim de pass. Celada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Badalamenti is nu in balbezit. Badalamenti geeft een hoge lob. Celada kopt de bal weg. Klungelig pakt Ţărus de bal. Ţărus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Leoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus passt de bal met de wreef. Maienza rent richting de bal. Maienza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ochmański trapt de bal weg van het doel. Giuggia kopt de bal weg. Claro probeert de bal met de borst te controleren. Laštro rent richting de bal. Laštro draait met de bal, schiet en ... Bulbarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Zazzi onderschept slim de pass. Krasnodębski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnodębski probeert naar een medespeler te passen. Laštro rent richting de bal. Laštro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Baldisser passt de bal zonder na te denken. Louzao rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franus. Franus krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Badalamenti speelt de bal door. Campbell is nu in balbezit. Campbell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Celada de bal. Celada draait met de bal, schiet en ... Ochmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 32%, carl zeiss breme 68%.
maya - carl zeiss breme 1:0

47e minuut.
Baldisser met een sublieme pass. Opěnka rent richting de bal. Louzao schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Louzao krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Krasnodębski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badalamenti speelt de bal door. Zazzi geeft een hoge lob. Ochmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Badalamenti kopt de bal weg. Klungelig pakt Pekról de bal. Ţărus is nu in balbezit. Maienza is nu in balbezit. Maienza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Franus probeert de bal aan de voet te houden. Zazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pekról de bal. Ţărus rent richting de bal. Ţărus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pekról geeft een lange en hoge pass. Louzao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maya - carl zeiss breme 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 41%, carl zeiss breme 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maya - carl zeiss breme 1:1