Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 9 de Diciembre
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2899
Aguapey internacional de puerto la cruz
Huracandefcent Tactiek 442
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
46 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 19.8
formidable Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


4e minuut.
Nəzərov met een sublieme pass. Sierka met een sublieme pass. Klungelig pakt Torrente de bal. Torrente draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Romo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sierka zal de hoekschop nemen. Torrente springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Milapichun controleert de bal met de borst. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov geeft de bal voor. Torrente rent richting de bal. Torrente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Otero de bal onder controle te krijgen. Torrente verovert de bal door een tackle van achteren. Torrente geeft een lange en hoge pass. Nəzərov probeert de bal met de borst te controleren. Nəzərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 1:0

9e minuut.
Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov passt de bal in één keer door. Torrente rent richting de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Minulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Ocando de bal. Milapichun rent richting de bal. Milapichun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torrente de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 3:0

13e minuut.
Daar is Ocando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milapichun bereikt de bal nog maar net als eerste. Milapichun met een sublieme pass. Torrente is nu in balbezit. Torrente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otero met de inworp. Bracho is nu in balbezit. Bracho geeft een lange en hoge pass. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Petit passt de bal in één keer door. Stine rent richting de bal. Benza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benza krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Soto kopt de bal weg. Toledo kan de bal niet met de borst controleren. Bracho rent richting de bal. Bracho draait met de bal, schiet en ... Powałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 3:1

18e minuut.
Nəzərov onderschept slim de pass. Nəzərov passt de bal zonder na te denken. Torrente rent richting de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Minulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 4:1

21e minuut.
Milapichun schiet op doel. Doeltrap. Minulescu trapt de bal weg. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 5:1

23e minuut.
Minulescu trapt de bal weg. Milapichun kopt de bal weg. Lucena heeft problemen om de bal te vangen. Torrente verovert de bal door een tackle van achteren. Torrente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Torrente rent richting de bal. Otero rent richting de bal. Torrente verovert de bal door een tackle van achteren. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Minulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 6:1

28e minuut.
Stine rent richting de bal. Stine met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolet de bal. Torrente verovert de bal door een tackle van achteren. Torrente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minulescu trapt de bal weg. Nəzərov kopt de bal weg. Torrente rent richting de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Chojka de bal. Chojka geeft een hoge lob. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 7:1

34e minuut.
Nəzərov met een sublieme pass. Sierka is nu in balbezit. Sierka passt de bal met de wreef. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Sierka passt de bal zonder na te denken. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov geeft de bal voor. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Minulescu bokst de bal weg.

37e minuut.
Sierka verovert de bal door een tackle van achteren. Sierka met een sublieme pass. Lucena is nu in balbezit. Torrente onderschept slim de pass. Torrente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 8:1

38e minuut.
Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Milapichun verovert de bal door een tackle van achteren. Milapichun passt de bal in één keer door. Torrente rent richting de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. Ocando heeft problemen om de bal te vangen. Milapichun bereikt de bal nog maar net als eerste. Milapichun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Minulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 9:1

43e minuut.
Milapichun probeert naar een medespeler te passen. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka passt de bal zonder na te denken. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 10:1

45e minuut.
Sierka met een snelle inworp. Nəzərov heeft problemen om de bal te vangen. Nəzərov geeft een hoge lob. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguapey 23%, internacional de puerto la cruz 77%.
Aguapey - internacional de puerto la cruz 11:1

47e minuut.
Sierka geeft de bal voor. Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente schiet op doel. Minulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 12:1

47e minuut.
Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov geeft de bal voor. Klungelig pakt Lucena de bal. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Benza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montana komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Toledo rent richting de bal. Toledo passt de bal in één keer door. Romo rent richting de bal. Torrente onderschept slim de pass. Torrente draait met de bal, schiet en ... Minulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 13:1

64e minuut.
Bolet met een sublieme pass. Sierka probeert naar een medespeler te passen. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente draait met de bal, schiet en ... Minulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 14:1

67e minuut.
Nəzərov geeft een hoge lob. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente onderschept slim de pass. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Minulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 15:1

67e minuut.
Milapichun bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov passt de bal zonder na te denken. Daar is Torrente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 16:1

72e minuut.
Stine rent richting de bal. Bouvet verovert de bal door een tackle van achteren. Bouvet geeft een hoge lob. Milapichun is nu in balbezit. Milapichun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ocando heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benza. Ocando is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamboa komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Minulescu met een sublieme pass. Milapichun kopt de bal weg. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente onderschept slim de pass. Torrente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sierka verovert de bal door een tackle van achteren. Sierka passt de bal in één keer door. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente rent richting de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torrente heeft problemen om de bal te vangen. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Lucena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 17:1

83e minuut.
Torrente verovert de bal door een tackle van achteren. Torrente geeft de bal voor. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov draait met de bal, schiet en ... Lucena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nəzərov speelt de bal door. Milapichun bereikt de bal nog maar net als eerste. Milapichun passt de bal met de wreef. Torrente is nu in balbezit. Torrente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Otero heeft problemen om de bal te vangen. Sierka rent richting de bal. Sierka passt de bal in één keer door. Torrente is nu in balbezit. Torrente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - internacional de puerto la cruz 18:1

87e minuut.
Nəzərov passt de bal zonder na te denken. Sierka is nu in balbezit. Sierka geeft een lange en hoge pass. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Minulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Sierka met de inworp. Bolet rent richting de bal. Nəzərov verovert de bal door een tackle van achteren. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguapey 18%, internacional de puerto la cruz 82%.
Aguapey - internacional de puerto la cruz 18:1