Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Griffon fc Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8869
Griffon fc FC Amiens
AE-DRC8M Tactiek 442 serré
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 44.7
very good Schieten solid
very good Passen adequate
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Graffite verovert de bal door een tackle van achteren. Graffite passt de bal zonder na te denken. Bignon speelt de bal door. Perraud is nu in balbezit. Perraud draait met de bal, schiet en ... de Riglos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Billaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skotara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skotara geeft de bal voor. de Riglos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Graffite passt de bal in één keer door. Skotara is nu in balbezit. Fiček begaat een overtreding. Fiček krijgt een gele kaart. Skotara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bignon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - FC Amiens 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlan met de inworp. Graffite geeft een hoge lob. Perraud rent richting de bal. Perraud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baldon rent richting de bal. Baldon passt de bal in één keer door. Rumiķis speelt de bal door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vazelakis kopt de bal weg. Bignon rent richting de bal. Bignon passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Perraud rent richting de bal. Hồng Thịnh is nu in balbezit. Hồng Thịnh met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Stańko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skotara met een snelle inworp. Daar is Hồng Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hồng Thịnh geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Riglos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Skotara met de inworp. Hồng Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Thịnh geeft de bal voor. Salgado springt en kopt de bal. de Riglos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 28%, FC Amiens 72%.
Griffon fc - FC Amiens 1:0

50e minuut.
Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotara passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. de Riglos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - FC Amiens 2:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skotara met de inworp. Hồng Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Thịnh geeft een hoge lob. Perraud krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bignon kopt de bal weg. Hồng Thịnh rent richting de bal. Hồng Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Marhiwuño geeft een lange en hoge pass. Skotara kopt de bal weg. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado schiet op doel. de Riglos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - FC Amiens 3:0

69e minuut.
Burlan met een snelle inworp. Hồng Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. de Riglos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Riglos speelt de bal door. Bignon probeert naar een medespeler te passen. Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotara draait met de bal, schiet en ... de Riglos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perraud maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - FC Amiens 4:0

73e minuut.
Hồng Thịnh passt de bal met de wreef. Skotara is nu in balbezit. Skotara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salgado de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vazelakis passt de bal zonder na te denken. Hồng Thịnh met een sublieme pass. Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Skotara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skotara geeft de bal voor. de Riglos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perraud is nu in balbezit. Perraud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - FC Amiens 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 26%, FC Amiens 74%.
Griffon fc - FC Amiens 5:0