Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: NewChance Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2289
NewChance kalopodaros
433 pt atac Tactiek 14
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten formidable
adequate Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Ntavelis geeft een hoge lob. Łęcki kopt de bal weg. Łęcki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piazzalunga is nu in balbezit. Piazzalunga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Reverte passt de bal zonder na te denken. Łęcki is nu in balbezit. Lanka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łęcki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Łęcki kan niet meer verder spelen. Barwin komt het veld opgelopen. Barwin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Manić geeft de bal voor. Biserov springt en kopt de bal. Okçun onderschept slim de pass. Seaman rent richting de bal. Seaman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Reverte met een sublieme pass. Lanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin onderschept slim de pass. Barwin draait met de bal, schiet en ... Efraimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sangue Frio geeft de bal voor. Boschetti rent richting de bal. Boschetti passt de bal met de wreef. Piazzalunga rent richting de bal. Piazzalunga schiet op doel. Efraimov bokst de bal weg. Barwin rent richting de bal. Barwin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 0:1

28e minuut.
Guilló speelt de bal door. Manić is nu in balbezit. Manić passt de bal zonder na te denken. Hlaváč rent richting de bal. Hlaváč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NewChance - kalopodaros 1:1

30e minuut.
Reverte speelt de bal door. Ntavelis geeft de bal voor. Barwin rent richting de bal. Barwin haalt uit met een fantastische trap. Efraimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 1:2

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Dionysopoulos de bal onder controle te krijgen. Hlaváč is nu in balbezit. Hlaváč passt de bal met de wreef. Biserov rent richting de bal. Biserov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NewChance - kalopodaros 2:2

34e minuut.
Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun geeft een hoge lob. Inworp. Świtoń met een snelle inworp. Seaman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Świtoń speelt de bal door. Seaman rent richting de bal. Sakaloglou maakt een afschuwelijke overtreding. Sakaloglou krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Dionysopoulos rent richting de bal. Biserov onderschept slim de pass. Fehim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fehim krijgt een gele kaart. Biserov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guilló kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Varibobiotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 3:2

45e minuut.
Guilló met een sublieme pass. Seaman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okçun. Okçun krijgt een gele kaart. Seaman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seaman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hlaváč springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 4:2

45e minuut.
Seaman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hacıyev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewChance 60%, kalopodaros 40%.
NewChance - kalopodaros 4:2

46e minuut.
Korres komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ntavelis kopt de bal weg. Piazzalunga kan de bal niet met de borst controleren. Lanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazzalunga onderschept slim de pass. Piazzalunga schiet op doel. Efraimov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 4:3

52e minuut.
Sakaloglou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Efraimov met een sublieme pass. Ntavelis kopt de bal weg. Daar is Piazzalunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piazzalunga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Piazzalunga de bal. Piazzalunga passt de bal met de wreef. Ntavelis is nu in balbezit. Ntavelis geeft een hoge lob. Barwin maakt een snoekduik en kopt de bal. Efraimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NewChance - kalopodaros 4:4

68e minuut.
Sakaloglou is nu in balbezit. Świtoń onderschept slim de pass. Świtoń geeft een lange en hoge pass. Biserov springt en kopt de bal. Varibobiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 5:4

70e minuut.
Fehim kopt de bal weg. Daar is Sakaloglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świtoń probeert naar een medespeler te passen. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piazzalunga is nu in balbezit. Piazzalunga draait met de bal, schiet en ... Efraimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NewChance - kalopodaros 5:5

72e minuut.
Lanka rent richting de bal. Piazzalunga verovert de bal door een tackle van achteren. Piazzalunga passt de bal in één keer door. Barwin is nu in balbezit. Barwin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Reverte speelt de bal door. Sakaloglou probeert naar een medespeler te passen. Barwin rent richting de bal. Barwin schiet op doel. Efraimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Sangue Frio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sakaloglou met de inworp. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 5:6

85e minuut.
Sakaloglou met een sublieme pass. Reverte rent richting de bal. Reverte met een sublieme pass. Piazzalunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazzalunga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boschetti met een sublieme pass. Ntavelis speelt de bal door. Piazzalunga rent richting de bal. Piazzalunga draait met de bal, schiet en ... Efraimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 5:7

88e minuut.
Barwin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lupiya de bal onder controle te krijgen. Piazzalunga is nu in balbezit. Piazzalunga draait met de bal, schiet en ... Efraimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 5:8

90e minuut.
Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıyev geeft de bal voor. Hlaváč heeft problemen om de bal te vangen. Hlaváč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - kalopodaros 6:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewChance 59%, kalopodaros 41%.
NewChance - kalopodaros 6:8