Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vakarų Vėjai FC Vedarai
Normal Tactiek 433wateva
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 44.2
poor Schieten good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Baltrūnaitis rent richting de bal. Sudorginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltrūnaitis rent richting de bal. Sudorginas rent richting de bal. Sudorginas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baltrūnaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltrūnaitis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kontrimavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ribnikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Citovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ribnikovas zijn tegenspeler op de grond. Ribnikovas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinėnas met een snelle inworp. Daublys rent richting de bal. Muntrimas verovert de bal door een tackle van achteren. Muntrimas geeft een hoge lob. Nykontas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sudorginas is nu in balbezit. Sudorginas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:1

10e minuut.
Ribnikovas met een snelle inworp. Muntrimas rent richting de bal. Muntrimas geeft een lange en hoge pass. Sudorginas maakt een snoekduik en kopt de bal. Nykontas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Citovičius de bal. Sudorginas is nu in balbezit. Citovičius begaat een overtreding. Citovičius krijgt een gele kaart. Sudorginas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ribnikovas komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:2

13e minuut.
Zuzavičius rent richting de bal. Zuzavičius draait met de bal, schiet en ... Zanevas probeert de bal aan de voet te houden. Baltrūnaitis rent richting de bal. Baltrūnaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:3

16e minuut.
Kontrimavičius geeft de bal voor. Finogejevas kopt de bal weg. Ribnikovas is nu in balbezit. Ribnikovas geeft een hoge lob. Baltrūnaitis maakt een snoekduik en kopt de bal. Nykontas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fernández neemt de hoekschop. Zuzavičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:4

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribnikovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muntrimas speelt de bal door. Baltrūnaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltrūnaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:5

20e minuut.
Daublys heeft problemen om de bal te vangen. Muntrimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntrimas passt de bal in één keer door. Baltrūnaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltrūnaitis draait met de bal, schiet en ... Nykontas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zanevas geeft een hoge lob. Inworp. Fernández met een snelle inworp. Baltrūnaitis is nu in balbezit. Baltrūnaitis draait met de bal, schiet en ... Nykontas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Baltrūnaitis is nu in balbezit. Baltrūnaitis passt de bal met de wreef. Sudorginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudorginas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zanevas de bal onder controle te krijgen. Nykontas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:6

31e minuut.
Zuzavičius rent richting de bal. Sudorginas rent richting de bal. Sudorginas passt de bal zonder na te denken. Baltrūnaitis rent richting de bal. Baltrūnaitis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zuzavičius is nu in balbezit. Sudorginas rent richting de bal. Zuzavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudorginas is nu in balbezit. Sudorginas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baltrūnaitis probeert de bal met de borst te controleren. Baltrūnaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:7

36e minuut.
Baltrūnaitis passt de bal zonder na te denken. Sudorginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontrimavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudorginas onderschept slim de pass. Sudorginas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ribnikovas geeft een lange en hoge pass. Baltrūnaitis kopt de bal weg. Fernández rent richting de bal. Fernández geeft een lange en hoge pass. Baltrūnaitis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sudorginas rent richting de bal. Sudorginas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Melvidas probeert naar een medespeler te passen. Muntrimas probeert naar een medespeler te passen. Baltrūnaitis probeert naar een medespeler te passen. Zuzavičius is nu in balbezit. Zuzavičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ribnikovas is nu in balbezit. Ribnikovas geeft een hoge lob. Baltrūnaitis rent richting de bal. Baltrūnaitis draait met de bal, schiet en ... Zanevas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakarų Vėjai 77%, FC Vedarai 23%.
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:8

47e minuut.
Tarankevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribnikovas onderschept slim de pass. Ribnikovas geeft een lange en hoge pass. Sudorginas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:9

54e minuut.
Daar is Kontrimavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzavičius rent richting de bal. Zuzavičius met een sublieme pass. Baltrūnaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltrūnaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:10

62e minuut.
Kontrimavičius geeft de bal voor. Inworp. Ribnikovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muntrimas geeft een lange en hoge pass. Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tarankevičius rent richting de bal. Tarankevičius geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribnikovas met een snelle inworp. Muntrimas geeft een hoge lob. Nykontas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuzavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:11

77e minuut.
Deneginas geeft een hoge lob. Inworp. Mitokas met de inworp. Šmidtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmidtas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sudorginas passt de bal in één keer door. Zuzavičius rent richting de bal. Kontrimavičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kontrimavičius krijgt een gele kaart. Zuzavičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sudorginas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:12

87e minuut.
Šmidtas is nu in balbezit. Ribnikovas onderschept slim de pass. Ribnikovas geeft de bal voor. Baltrūnaitis heeft problemen om de bal te vangen. Baltrūnaitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakarų Vėjai 77%, FC Vedarai 23%.
Vakarų Vėjai - FC Vedarai 0:12