Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAAZLER FC Perskindol-United
HZvsPkU Tactiek 4-3-3 ufe abe
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 57.3
adequate Schieten formidable
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Greco rent richting de bal. Greco geeft een lange en hoge pass. Napp kopt de bal weg. Klungelig pakt Batshuayi de bal. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco geeft de bal voor. Grigoletto rent richting de bal. Batshuayi onderschept slim de pass. Batshuayi schiet op doel. Seremet bokst de bal weg.

10e minuut.
Akkuş heeft problemen om de bal te vangen. Batshuayi is nu in balbezit. Napp rent richting de bal. Napp draait met de bal, schiet en ... Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Perskindol-United 0:1

13e minuut.
Bastos Martínez geeft de bal voor. Myklebust met een sublieme pass. Ruf kopt de bal weg. Napp rent richting de bal. Napp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Perskindol-United 0:2

23e minuut.
Greco met een snelle inworp. Ballone is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forbicioni. Forbicioni krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Seremet niet meer kan verder spelen. Martín Gómez komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni passt de bal in één keer door. Kikkas met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ruf geeft een hoge lob. Napp kopt de bal weg. Batshuayi heeft problemen om de bal te vangen. Batshuayi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Perskindol-United 0:3

37e minuut.
Ballone passt de bal in één keer door. Ruf rent richting de bal. Ruf passt de bal met de wreef. Napp bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vag probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez met een sublieme pass. Kikkas rent richting de bal. Kikkas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Greco met een snelle inworp. Napp rent richting de bal. Napp speelt de bal door. Vered is nu in balbezit. Vered draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAAZLER FC 67%, Perskindol-United 33%.
HAAZLER FC - Perskindol-United 0:3

46e minuut.
Viard met een sublieme pass. Ballone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballone geeft de bal voor. Batshuayi kopt de bal weg. Vered is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Batshuayi de bal onder controle te krijgen. Ballone rent richting de bal. Ballone passt de bal met de wreef. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Steinauer de bal. Steinauer met een sublieme pass. Batshuayi is nu in balbezit. Vered is nu in balbezit. Vered schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Grigoletto de bal. Napp rent richting de bal. Napp schiet op doel. Batshuayi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martín Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Perskindol-United 0:4

57e minuut.
Steinauer geeft de bal voor. Grigoletto heeft problemen om de bal te vangen. Napp bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp schiet op doel. Martín Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Perskindol-United 0:5

63e minuut.
Ruf passt de bal in één keer door. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp onderschept slim de pass. Napp haalt uit met een fantastische trap. Martín Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Perskindol-United 0:6

64e minuut.
Glovacki rent richting de bal. Batshuayi verovert de bal door een tackle van achteren. Batshuayi passt de bal in één keer door. Napp heeft problemen om de bal te vangen. Napp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Perskindol-United 0:7

65e minuut.
Mysiak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vag probeert naar een medespeler te passen. Steinauer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roma. Steinauer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Steinauer kan niet meer verder spelen. Gaspoz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Mysiak met de inworp. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Gaspoz is nu in balbezit. Gaspoz geeft de bal voor. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Barnet de bal onder controle te krijgen. Ballone rent richting de bal. Ballone geeft een hoge lob. Napp is nu in balbezit. Napp schiet op doel. Martín Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAAZLER FC 75%, Perskindol-United 25%.
HAAZLER FC - Perskindol-United 0:7