Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Ključ2023 Los Biancos
541 Tactiek 68,9
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.4 gemiddelde waardering 49.4
poor Schieten adequate
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Ilijev is nu in balbezit. Dubljević onderschept slim de pass. Dubljević geeft de bal voor. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:1

5e minuut.
Saćer passt de bal in één keer door. Metal rent richting de bal. Rainato verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś rent richting de bal. Kuraś schiet op doel. Weirauch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rainato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:2

17e minuut.
Gilyán rent richting de bal. Gilyán met een sublieme pass. Rainato rent richting de bal. Rainato schiet op doel. Weirauch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:3

21e minuut.
Boatić onderschept slim de pass. Dubljević geeft een hoge lob. Daar is Doko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś schiet op doel. Weirauch bokst de bal weg. Rainato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:4

24e minuut.
Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubljević passt de bal zonder na te denken. Metal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato onderschept slim de pass. Rainato haalt uit met een fantastische trap. Weirauch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dubljević probeert naar een medespeler te passen. Kuraś probeert naar een medespeler te passen. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato schiet op doel. Aksentijević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dubljević zal de hoekschop nemen. Weirauch bokst de bal weg.

33e minuut.
Tükel verovert de bal door een tackle van achteren. Tükel geeft een lange en hoge pass. Gilyán rent richting de bal. Kuraś rent richting de bal. Kuraś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Čahtarević passt de bal met de wreef. Saćer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saćer passt de bal zonder na te denken. Boatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boatić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dubljević is nu in balbezit. Dubljević met een sublieme pass. Doko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Ključ2023 61%, Los Biancos 39%.
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:4

55e minuut.
Dubljević met een sublieme pass. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán passt de bal met de wreef. Rainato rent richting de bal. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:5

59e minuut.
Tükel geeft de bal voor. Klungelig pakt Metal de bal. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:6

65e minuut.
Tükel met een snelle inworp. Daar is Dubljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubljević met een sublieme pass. Rainato heeft problemen om de bal te vangen. Rainato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ilijev kopt de bal weg. Pinjo heeft problemen om de bal te vangen. Pinjo met een sublieme pass. Rainato rent richting de bal. Rainato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tükel kopt de bal weg. Klungelig pakt Dubljević de bal. Dubljević passt de bal met de wreef. Rainato rent richting de bal. Rainato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gilyán rent richting de bal. Rainato rent richting de bal. Aksentijević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rainato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rainato legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:7

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tükel met een snelle inworp. Dubljević met een sublieme pass. Rainato is nu in balbezit. Rainato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Špirto is nu in balbezit. Dubljević onderschept slim de pass. Dubljević probeert naar een medespeler te passen. Rainato is nu in balbezit. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:8

78e minuut.
Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubljević passt de bal zonder na te denken. Metal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato onderschept slim de pass. Rainato haalt uit met een fantastische trap. Weirauch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Ključ2023 77%, Los Biancos 23%.
NK Ključ2023 - Los Biancos 0:8