Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ts F.C BRANCOS
Normal Tactiek ZIDANE
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 48.7
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Pelizzaro speelt de bal door. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki passt de bal zonder na te denken. Mircea geeft de bal voor. Sojka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Samaniego rent richting de bal. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:1

8e minuut.
Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino geeft een lange en hoge pass. Mircea geeft een lange en hoge pass. Sojka rent richting de bal. Sojka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:2

10e minuut.
Konopecki geeft een lange en hoge pass. Victorino kopt de bal weg. Mircea is nu in balbezit. Mircea geeft een hoge lob. Sojka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mircea passt de bal met de wreef. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Sojka rent richting de bal. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galinho rent richting de bal. Galinho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:3

13e minuut.
Galinho geeft de bal voor. Victorino probeert de bal aan de voet te houden. Sojka is nu in balbezit. Sojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:4

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Visnay de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka draait met de bal, schiet en ... De la Barrera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:5

19e minuut.
Visnay geeft de bal voor. Sarauia heeft problemen om de bal te vangen. Rantama speelt de bal door. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ... De la Barrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Doeltrap. Victorino trapt de bal weg van het doel. Konopecki kan de bal niet met de borst controleren. Konopecki passt de bal zonder na te denken. Sojka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:6

23e minuut.
Sojka speelt de bal door. Topalov rent richting de bal. Topalov met een sublieme pass. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel. De la Barrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mircea passt de bal met de wreef. Topalov is nu in balbezit. Topalov geeft een lange en hoge pass. Sojka is nu in balbezit. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Visnay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:7

27e minuut.
Galinho rent richting de bal. Konopecki is nu in balbezit. Visnay is nu in balbezit. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Topalov kopt de bal weg. Feljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov is nu in balbezit. Topalov geeft de bal voor. Sojka krijgt zijn hoofd ertegen. De la Barrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sojka heeft problemen om de bal te vangen. Visnay is nu in balbezit. Sojka onderschept slim de pass. Sojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:8

37e minuut.
Sarauia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojka rent richting de bal. Sojka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea met een sublieme pass. Sojka is nu in balbezit. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De la Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ts 81%, F.C BRANCOS 19%.
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:9

46e minuut.
Mircea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feljić geeft de bal voor. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sojka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:10

50e minuut.
Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov geeft de bal voor. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka schiet op doel. De la Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:11

52e minuut.
Sojka onderschept slim de pass. Sojka geeft een hoge lob. Victorino heeft problemen om de bal te vangen. Sojka rent richting de bal. Sojka schiet op doel. De la Barrera bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Topalov neemt de hoekschop. Sojka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Konopecki passt de bal met de wreef. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka schiet op doel. De la Barrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:12

56e minuut.
Daar is Sojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki is nu in balbezit. Sojka is nu in balbezit. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ... De la Barrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Konopecki rent richting de bal. Sojka rent richting de bal. Sojka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Victorino de bal onder controle te krijgen. De la Barrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:13

65e minuut.
Visnay bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konopecki passt de bal zonder na te denken. Sojka is nu in balbezit. Sojka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:14

65e minuut.
Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Sarauia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarauia speelt de bal door. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De la Barrera met een harde bal richting middenveld. Galinho kopt de bal weg. Sojka is nu in balbezit. Sojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:15

69e minuut.
Mircea speelt de bal door. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov geeft de bal voor. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Topalov is nu in balbezit. Topalov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mircea speelt de bal door. Klungelig pakt Topalov de bal. Topalov probeert naar een medespeler te passen. Sojka is nu in balbezit. Sojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:16

74e minuut.
Pelizzaro rent richting de bal. Victorino begaat een overtreding. Pelizzaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Pelizzaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sojka springt en kopt de bal. De la Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:17

75e minuut.
Galinho geeft een hoge lob. Topalov probeert de bal aan de voet te houden. Sojka met een sublieme pass. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ... De la Barrera bokst de bal weg. Sojka rent richting de bal. Sojka draait met de bal, schiet en ... De la Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sojka haalt uit met een fantastische trap. Victorino probeert de bal aan de voet te houden. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:18

81e minuut.
Bădălan rent richting de bal. Bădălan speelt de bal door. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olmedo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galinho zal de hoekschop nemen. Sojka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olmedo trapt de bal weg van het doel. Mircea geeft een lange en hoge pass. Sojka is nu in balbezit. Sojka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Olmedo trapt de bal weg van het doel. Galinho kopt de bal weg. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Galinho kopt de bal weg. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Sojka is nu in balbezit. Sojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:19

88e minuut.
Victorino verovert de bal door een tackle van achteren. Victorino is nu in balbezit. Konopecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konopecki schiet op doel. De la Barrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:20

89e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Topalov rent richting de bal. Mariño begaat een overtreding. Topalov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Topalov kan niet meer verder spelen. Centrone komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Mircea kopt de bal weg. Victorino heeft problemen om de bal te vangen. Oribe rent richting de bal. Sojka verovert de bal door een tackle van achteren. Sojka schiet op doel. De la Barrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ts 88%, F.C BRANCOS 12%.
Fc Ts - F.C BRANCOS 0:20