Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Novi Marof Građanski
Normal Tactiek lose
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 38.4
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen average


9e minuut.
Kršlović met een sublieme pass. Križan rent richting de bal. Križan geeft een hoge lob. Molnar rent richting de bal. Molnar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Križan probeert naar een medespeler te passen. Dvorak probeert de bal met de borst te controleren. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Građanski 0:1

15e minuut.
Anić met een sublieme pass. Daar is Molnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić rent richting de bal. Anić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Građanski 0:2

18e minuut.
Pedalo is nu in balbezit. Pedalo geeft de bal voor. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Građanski 0:3

21e minuut.
Kljajić geeft een hoge lob. Rundek rent richting de bal. Križan onderschept slim de pass. Križan geeft een lange en hoge pass. Anić is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bonacin is nu in balbezit. Križan rent richting de bal. Križan passt de bal zonder na te denken. Molnar rent richting de bal. Molnar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Antonini trapt de bal weg. Križan kopt de bal weg. Molnar probeert de bal aan de voet te houden. Molnar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Križan speelt de bal door. Zafirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafirov geeft een hoge lob. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap. Antonini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kršlović geeft een lange en hoge pass. Jelenković is nu in balbezit. Dvorak onderschept slim de pass. Križan rent richting de bal. Križan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Slipčević kopt de bal weg. Dvorak heeft problemen om de bal te vangen. Anić rent richting de bal. Anić draait met de bal, schiet en ... Antonini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Građanski 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 81%, Građanski 19%.
HNK Novi Marof - Građanski 0:4

46e minuut.
Anić probeert naar een medespeler te passen. Molnar is nu in balbezit. Molnar passt de bal in één keer door. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ... Antonini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Križan is nu in balbezit. Molnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Anić geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Cvjetović met een harde bal richting middenveld. Daar is Jelenković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonacin geeft een hoge lob. Rupert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kršlović met een sublieme pass. Daar is Mirvić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Divić. Divić krijgt een gele kaart. Mirvić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mirvić kan niet meer verder spelen. Condruţ komt het veld opgelopen. Pogorelić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Građanski 0:5

58e minuut.
Cvjetović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonini speelt de bal door. Križan kopt de bal weg. Anić is nu in balbezit. Anić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Jelenković onderschept slim de pass. Jelenković passt de bal zonder na te denken. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnar rent richting de bal. Molnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Križan is nu in balbezit. Križan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anić de bal. Anić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Građanski 0:6

69e minuut.
Dvorak kan de bal niet met de borst controleren. Anić rent richting de bal. Anić passt de bal met de wreef. Molnar is nu in balbezit. Molnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Građanski 0:7

74e minuut.
Anić onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dvorak. Anić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jelenković met een snel genomen vrije trap. Molnar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kljajić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - Građanski 0:8

75e minuut.
Kljajić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Anić de bal onder controle te krijgen. Rundek bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Križan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Molnar de bal onder controle te krijgen. Jadreško is nu in balbezit. Anić verovert de bal door een tackle van achteren. Anić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Anić is nu in balbezit. Anić passt de bal met de wreef. Daar is Molnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Dvorak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelenković met een snelle inworp. Križan is nu in balbezit. Križan geeft een hoge lob. Antonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Antonini trapt de bal weg van het doel. Slipčević kopt de bal weg. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ... Antonini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 79%, Građanski 21%.
HNK Novi Marof - Građanski 0:8