Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-20 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Nasis FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4572
Nasis FC SGLC
343 Tactiek 442a
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.2 gemiddelde waardering 41
poor Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Szafarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szafarz geeft de bal voor. Granados heeft problemen om de bal te vangen. Gana rent richting de bal. Gana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval passt de bal met de wreef. Gana is nu in balbezit. Gana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Valle geeft de bal voor. Valencia is nu in balbezit. Valencia speelt de bal door. Klungelig pakt Gana de bal. Gana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Valencia passt de bal in één keer door. Sandoval rent richting de bal. Sandoval passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Camiroaga de bal. Camiroaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sandoval met een sublieme pass. Gana heeft problemen om de bal te vangen. Nazal is nu in balbezit. Gana verovert de bal door een tackle van achteren. Gana draait met de bal, schiet en ... Cabezón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Gana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal in één keer door. Camiroaga is nu in balbezit. Camiroaga schiet op doel. Cabezón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cienfuegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasis FC - SGLC 0:1

30e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Gana verovert de bal door een tackle van achteren. Gana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Bacigalupo de bal. Sandoval rent richting de bal. Sandoval passt de bal met de wreef. Daar is Gana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bacigalupo is nu in balbezit. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval passt de bal in één keer door. Gana is nu in balbezit. Gana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasis FC - SGLC 0:2

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valencia speelt de bal door. Gana is nu in balbezit. Gana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Llancamil is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia passt de bal met de wreef. Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasis FC 89%, SGLC 11%.
Nasis FC - SGLC 0:2

57e minuut.
Llancamil is nu in balbezit. Valle onderschept slim de pass. Valle passt de bal met de wreef. Camiroaga is nu in balbezit. Camiroaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Valle met een sublieme pass. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasis FC - SGLC 0:3

60e minuut.
Gana heeft problemen om de bal te vangen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Gana rent richting de bal. Gana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cienfuegos geeft een lange en hoge pass. Gana heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuegos met een sublieme pass. Camiroaga is nu in balbezit. Camiroaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sandoval geeft een lange en hoge pass. Camiroaga kopt de bal weg. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Cabezón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasis FC - SGLC 0:4

71e minuut.
Quintanilla rent richting de bal. Quintanilla geeft een lange en hoge pass. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Granados geeft een hoge lob. Inworp. Sandoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gana is nu in balbezit. Gana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Quintanilla passt de bal in één keer door. Valle rent richting de bal. Valle passt de bal met de wreef. Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal met de wreef. Granados rent richting de bal. Gana onderschept slim de pass. Gana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval passt de bal in één keer door. Gana rent richting de bal. Gana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Camiroaga is nu in balbezit. Valencia speelt de bal door. Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gana draait met de bal, schiet en ... Cabezón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasis FC - SGLC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasis FC 82%, SGLC 18%.
Nasis FC - SGLC 0:5