Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
weed fc SK White Crows Křelov
Normal Tactiek Havran 1
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 51.1
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Ciumak speelt de bal door. Juračka is nu in balbezit. Tack geeft de bal voor. Kvasz krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Haidler de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:1

6e minuut.
Sobotka passt de bal zonder na te denken. Rios is nu in balbezit. Rios speelt de bal door. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:2

12e minuut.
Inworp. Besi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tack geeft de bal voor. Juračka maakt een snoekduik en kopt de bal. Váňa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rios geeft een lange en hoge pass. Cypřiš verovert de bal door een tackle van achteren. Tack rent richting de bal. Tack geeft een hoge lob. Juračka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Ciumak verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumak speelt de bal door. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Haidler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Besi geeft een hoge lob. Daar is Haidler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Váňa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:3

24e minuut.
Inworp. Rios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Besi geeft de bal voor. Juračka rent richting de bal. Juračka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:4

26e minuut.
Ciumak met een sublieme pass. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skácel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skácel krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Besi is nu in balbezit. Besi passt de bal zonder na te denken. Juračka rent richting de bal. Juračka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rios geeft een lange en hoge pass. Tack controleert de bal met de borst. Tack geeft een hoge lob. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz schiet op doel. Váňa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:5

39e minuut.
Tack rent richting de bal. Tack geeft een lange en hoge pass. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:6

41e minuut.
Tupý rent richting de bal. Ciumak onderschept slim de pass. Besi speelt de bal door. Juračka rent richting de bal. Juračka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:7

45e minuut.
Besi passt de bal met de wreef. Rios rent richting de bal. Rios passt de bal zonder na te denken. Daar is Kvasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 79%, SK White Crows Křelov 21%.
weed fc - SK White Crows Křelov 0:8

47e minuut.
Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Haidler probeert de bal aan de voet te houden. Juračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Juračka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tack probeert naar een medespeler te passen. Juračka rent richting de bal. Juračka haalt uit met een fantastische trap. Cypřiš probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:9

50e minuut.
Ciumak met een sublieme pass. Rios rent richting de bal. Rios passt de bal met de wreef. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ciumak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kvasz de bal. Met opzet legt Beňa zijn tegenspeler op de grond. Beňa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kvasz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kvasz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:10

55e minuut.
Orlich kopt de bal weg. Besi probeert naar een medespeler te passen. Tack speelt de bal door. Daar is Kvasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tack geeft een hoge lob. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz speelt de bal door. Juračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Juračka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Houžvička geeft een hoge lob. Ciumak rent richting de bal. Ciumak geeft de bal voor. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Váňa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Juračka heeft problemen om de bal te vangen. Juračka met een sublieme pass. Kvasz heeft problemen om de bal te vangen. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Váňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:11

68e minuut.
Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juračka rent richting de bal. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:12

69e minuut.
Nedoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedoma passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Haidler de bal. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Besi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besi met een sublieme pass. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:13

81e minuut.
Kvasz is nu in balbezit. Rios is nu in balbezit. Kvasz rent richting de bal. Kvasz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Haidler de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:14

84e minuut.
Ciumak met de inworp. Rios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skácel. Skácel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Rios raakt geblesseerd tijdens het duel. Besi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rios is nu in balbezit. Rios geeft de bal voor. Juračka is nu in balbezit. Juračka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kvasz is nu in balbezit. Kvasz geeft een hoge lob. Daar is Juračka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juračka schiet op doel. Tupý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Kvasz rent richting de bal. Kvasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - SK White Crows Křelov 0:15

90e minuut.
Váňa trapt de bal weg. Rios kopt de bal weg. Klungelig pakt Juračka de bal. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 92%, SK White Crows Křelov 8%.
weed fc - SK White Crows Křelov 0:15