Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zielonozolci OLD PUNX NEVER DIE
Normal Tactiek 451;
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
20.7 gemiddelde waardering 48.3
average Schieten excellent
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Dembélé onderschept slim de pass. Mięcho onderschept slim de pass. Mięcho probeert naar een medespeler te passen. Duy Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Bonnel trapt de bal weg van het doel. Mięcho kopt de bal weg. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lăzărescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mięcho de bal. Mięcho probeert naar een medespeler te passen. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bourreau de bal. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mięcho passt de bal met de wreef. Duy Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Mięcho met een sublieme pass. Jasseron rent richting de bal. Jasseron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Torbica kopt de bal weg. Jasseron bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembélé is nu in balbezit. Jasseron onderschept slim de pass. Jasseron geeft een lange en hoge pass. Bonnel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Mięcho rent richting de bal. Séry onderschept slim de pass. Séry probeert naar een medespeler te passen. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Artelesa kopt de bal weg. Daar is Dembélé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięcho onderschept slim de pass. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... Bonnel bokst de bal weg. Marty is nu in balbezit. Marty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:1

22e minuut.
Artelesa rent richting de bal. Mięcho verovert de bal door een tackle van achteren. Mięcho speelt de bal door. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:2

30e minuut.
Bourreau kopt de bal weg. Daar is Jasseron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasseron probeert naar een medespeler te passen. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Bourreau de bal. Mięcho rent richting de bal. Mięcho speelt de bal door. Duy Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonnel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jasseron rent richting de bal. Jasseron met een sublieme pass. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng schiet op doel. Bonnel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:3

40e minuut.
Mięcho met een sublieme pass. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Périn. Périn krijgt een gele kaart. Marty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mięcho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jasseron krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Bonnel met een harde bal richting middenveld. Inworp. Marty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mięcho geeft een lange en hoge pass. Bonnel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zielonozolci 79%, OLD PUNX NEVER DIE 21%.
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:3

46e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin passt de bal zonder na te denken. Mougin rent richting de bal. Marty rent richting de bal. Marty schiet op doel. Bonnel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marty met een snelle inworp. Mięcho geeft een hoge lob. Duy Hùng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:4

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marty met de inworp. Mięcho geeft de bal voor. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:5

59e minuut.
Jasseron is nu in balbezit. Mięcho rent richting de bal. Mięcho passt de bal in één keer door. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... Bonnel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Duy Hùng rent richting de bal. Bouvet is nu in balbezit. Duy Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap. Bonnel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:6

61e minuut.
Fernández komt het veld opgelopen. Sonneville komt het veld opgelopen. Hoàng Huy komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Lăzărescu de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bourreau de bal. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy kopt de bal weg. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sonneville rent richting de bal. Sonneville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sonneville passt de bal met de wreef. Fernández met een sublieme pass. Duy Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hùng schiet op doel. Bonnel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:7

67e minuut.
Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mougin is nu in balbezit. Hoàng Huy onderschept slim de pass. Fernández geeft een hoge lob. Duy Hùng krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Artelesa is nu in balbezit. Artelesa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Barcău kopt de bal weg. Fernández rent richting de bal. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duy Hùng de bal. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lăzărescu speelt de bal door. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoàng Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bonnel trapt de bal weg. Lăzărescu kopt de bal weg. Fernández met een sublieme pass. Daar is Hoàng Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Huy passt de bal met de wreef. Bonnel bokst de bal weg. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:8

90e minuut.
Lăzărescu kopt de bal weg. Fernández geeft een lange en hoge pass. Duy Hùng kopt de bal weg. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville schiet op doel. Bonnel bokst de bal weg. Daar is Bouvet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zielonozolci 80%, OLD PUNX NEVER DIE 20%.
zielonozolci - OLD PUNX NEVER DIE 0:9