Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quilmeños unidos PATADURAS
Normal Tactiek romperpiernas
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 39.7
average Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Huyhua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

5e minuut.
Sidders met de inworp. Fornari is nu in balbezit. Fornari passt de bal in één keer door. Blue bereikt de bal nog maar net als eerste. Blue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Olmedo geeft een lange en hoge pass. van Boven kopt de bal weg. Bocconi speelt de bal door. Blue rent richting de bal. Blue haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Blanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanton probeert naar een medespeler te passen. Blue heeft problemen om de bal te vangen. Blue haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ramos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - PATADURAS 0:1

14e minuut.
Olmedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catelican. Olmedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sidders zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Telpuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gastaldi is nu in balbezit. Gastaldi schiet op doel. Artime maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quilmeños unidos - PATADURAS 1:1

17e minuut.
Blanton rent richting de bal. Sidders rent richting de bal. Blanton verovert de bal door een tackle van achteren. Blanton schiet op doel. Powell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - PATADURAS 1:2

30e minuut.
Eyzaguirre onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Lara. Eyzaguirre raakt geblesseerd tijdens het duel. Eyzaguirre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blanton rent richting de bal. Blanton passt de bal met de wreef. Blue is nu in balbezit. Blue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Comizzo rent richting de bal. Comizzo geeft een lange en hoge pass. Catelican kopt de bal weg. Daar is Blanton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 63%, PATADURAS 37%.
Quilmeños unidos - PATADURAS 1:2

46e minuut.
Berton komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Matusek geeft een lange en hoge pass. Catelican kopt de bal weg. Daar is Sidders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berton is nu in balbezit. Berton draait met de bal, schiet en ... Powell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Catelican is nu in balbezit. Catelican passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ramos de bal. Berton rent richting de bal. Berton haalt uit met een fantastische trap. Powell bokst de bal weg.

55e minuut.
Doeltrap. Culell komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Eyzaguirre met een sublieme pass. Fornari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornari geeft een lange en hoge pass. Rusculleda rent richting de bal. Rusculleda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malano komt het veld opgelopen. Caniglia komt het veld opgelopen.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Robredo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sidders bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo onderschept slim de pass. Berton rent richting de bal. Berton draait met de bal, schiet en ... Powell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - PATADURAS 1:3

81e minuut.
Rusculleda springt en kopt de bal. Ramos kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rusculleda neemt de hoekschop. Culell maakt een snoekduik en kopt de bal. Powell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Sidders geeft een hoge lob. Daar is Catelican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmedo is nu in balbezit. Catelican verovert de bal door een tackle van achteren. Catelican geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
de Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Malano onderschept slim de pass. van Boven probeert naar een medespeler te passen. Berton bereikt de bal nog maar net als eerste. Berton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - PATADURAS 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 75%, PATADURAS 25%.
Quilmeños unidos - PATADURAS 1:4