Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE Buenoia FC
2016 A Tactiek DLD4 P2
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.7 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Ribas passt de bal met de wreef. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:1

13e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado speelt de bal door. Daar is Van Gijseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ribas passt de bal in één keer door. Pontes probeert de bal aan de voet te houden. Guerra rent richting de bal. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:2

19e minuut.
Pantaneiro rent richting de bal. Pantaneiro geeft de bal voor. Salgado met een sublieme pass. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino haalt uit met een fantastische trap. Seress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pepino heeft problemen om de bal te vangen. Pepino schiet op doel. Seress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:3

21e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal zonder na te denken. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:4

22e minuut.
Ribas rent richting de bal. Ribas speelt de bal door. Garner rent richting de bal. Garner schiet op doel. Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:5

38e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Guerra is nu in balbezit. Pepino rent richting de bal. Pepino haalt uit met een fantastische trap. Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:6

39e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 60%, Buenoia FC 40%.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:7

48e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado speelt de bal door. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel. Seress probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Quinque onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salgado zal de hoekschop nemen. Pepino rent richting de bal. Pepino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pepino rent richting de bal. Pepino geeft de bal voor. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:8

52e minuut.
Ribas geeft een hoge lob. Guerra kopt de bal weg. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:9

53e minuut.
Chłodek met een sublieme pass. García Granero is nu in balbezit. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner geeft een lange en hoge pass. Guerra springt en kopt de bal. Seress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:10

57e minuut.
Nem rent richting de bal. Nem geeft een hoge lob. Salgado kopt de bal weg. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado is nu in balbezit. Quinque begaat een overtreding. Quinque krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft de bal voor. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino haalt uit met een fantastische trap. Seress bokst de bal weg.

75e minuut.
Tagliani onderschept slim de pass. Nem probeert naar een medespeler te passen. Salgado geeft een lange en hoge pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:11

80e minuut.
Tabata geeft de bal voor. Quinque probeert de bal met de borst te controleren. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado speelt de bal door. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 60%, Buenoia FC 40%.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Buenoia FC 0:12