Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyrsos Karfa ThunderCats
Normal Tactiek L2
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 50.9
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Gratseas rent richting de bal. Dimák onderschept slim de pass. Dimák speelt de bal door. Miqueiros controleert de bal met de borst. Miqueiros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Dimák de bal. Dimák geeft een lange en hoge pass. Miqueiros kopt de bal weg. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:2

9e minuut.
Dimák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mazgaj de bal. Katachanas is nu in balbezit. Mazgaj onderschept slim de pass. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Miqueiros probeert naar een medespeler te passen. Argentis rent richting de bal. Mazgaj verovert de bal door een tackle van achteren. Unfried rent richting de bal. Unfried haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:3

13e minuut.
Ramović met een sublieme pass. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried speelt de bal door. Klungelig pakt Mazgaj de bal. Mazgaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Miqueiros de bal. Miqueiros schiet op doel. Papantoniou bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:4

15e minuut.
Dimák geeft een hoge lob. Unfried kan de bal niet met de borst controleren. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj draait met de bal, schiet en ... Papantoniou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:5

17e minuut.
Mazgaj haalt uit met een fantastische trap. Daar is Christodoulou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Argentis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap. Papantoniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dimák is nu in balbezit. Dimák geeft een hoge lob. Daar is Unfried, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unfried geeft een lange en hoge pass. Mazgaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:6

22e minuut.
Kanellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried onderschept slim de pass. Unfried passt de bal in één keer door. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:7

24e minuut.
Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazgaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazgaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:8

27e minuut.
Iliou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák rent richting de bal. Dimák geeft de bal voor. Unfried springt en kopt de bal. Papantoniou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:9

31e minuut.
Skoulidis met een sublieme pass. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros passt de bal met de wreef. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj schiet op doel. Papantoniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Christodoulou de bal. Rouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros verovert de bal door een tackle van achteren. Miqueiros geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:10

35e minuut.
Iliou rent richting de bal. Kanellos onderschept slim de pass. Kanellos probeert naar een medespeler te passen. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Karoulias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros speelt de bal door. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Henriquez is nu in balbezit. Dimák met een sublieme pass. Mazgaj rent richting de bal. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried geeft een lange en hoge pass. Papantoniou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:11

40e minuut.
Unfried passt de bal met de wreef. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros speelt de bal door. Unfried rent richting de bal. Unfried haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:12

42e minuut.
Katachanas is nu in balbezit. Mazgaj onderschept slim de pass. Mazgaj speelt de bal door. Unfried geeft een lange en hoge pass. Miqueiros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:13

43e minuut.
Tsitsos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitsos geeft de bal voor. Mazgaj kopt de bal weg. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros schiet op doel. Papantoniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:14

45e minuut.
Mazgaj is nu in balbezit. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros passt de bal met de wreef. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrsos Karfa 79%, ThunderCats 21%.
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:15

47e minuut.
Mazgaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Miqueiros de bal. Miqueiros passt de bal zonder na te denken. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hunyadi komt het veld opgelopen. Dounias komt het veld opgelopen. Kokorogiannis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dounias geeft de bal voor. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap. Papantoniou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:16

50e minuut.
Rouros probeert de bal aan de voet te houden. Dounias is nu in balbezit. Dounias speelt de bal door. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Christodoulou is nu in balbezit. Christodoulou geeft de bal voor. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis geeft een hoge lob. Unfried geeft een hoge lob. Papantoniou bokst de bal weg.

58e minuut.
Dounias probeert naar een medespeler te passen. Mazgaj is nu in balbezit. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dounias speelt de bal door. Dimák is nu in balbezit. Dimák geeft een hoge lob. Mazgaj heeft problemen om de bal te vangen. Mazgaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kokorogiannis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Papantoniou met een sublieme pass. Dounias controleert de bal met de borst. Dounias speelt de bal door. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Argentis is nu in balbezit. Argentis geeft een hoge lob. Dimák is nu in balbezit. Dimák geeft een hoge lob. Mazgaj krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:17

69e minuut.
Dimák passt de bal in één keer door. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried probeert naar een medespeler te passen. Mazgaj heeft problemen om de bal te vangen. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:18

72e minuut.
Kanellos controleert de bal met de borst. Unfried speelt de bal door. Daar is Mazgaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis probeert naar een medespeler te passen. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj schiet op doel. Papantoniou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:19

75e minuut.
Unfried is nu in balbezit. Unfried passt de bal zonder na te denken. Dounias speelt de bal door. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kokorogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokorogiannis met een sublieme pass. Mazgaj rent richting de bal. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:20

80e minuut.
Dimák passt de bal met de wreef. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis passt de bal zonder na te denken. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj draait met de bal, schiet en ... Papantoniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:21

82e minuut.
Kokorogiannis passt de bal in één keer door. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj passt de bal in één keer door. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Ramović rent richting de bal. Ramović passt de bal zonder na te denken. Daar is Dounias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dounias geeft de bal voor. Kokorogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dimák geeft de bal voor. Mazgaj krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Christodoulou de bal. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:22

86e minuut.
Unfried rent richting de bal. Unfried draait met de bal, schiet en ... Mazgaj probeert de bal met de borst te controleren. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:23

87e minuut.
Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi geeft de bal voor. Unfried geeft een hoge lob. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj met een sublieme pass. Papantoniou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:24

89e minuut.
Dounias speelt de bal door. Mazgaj heeft problemen om de bal te vangen. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... Papantoniou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrsos Karfa 89%, ThunderCats 11%.
Pyrsos Karfa - ThunderCats 0:25