Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIO draco BALLA COI LUPI
Defend Tactiek 1@
35% Balbezit 65%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 44
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Drappo passt de bal in één keer door. bin Meri is nu in balbezit. bin Meri passt de bal met de wreef. Drappo rent richting de bal. Drappo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Demli passt de bal zonder na te denken. bin Meri is nu in balbezit. bin Meri passt de bal met de wreef. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cedermas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski passt de bal in één keer door. Drappo rent richting de bal. Drappo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Culicchi rent richting de bal. Vatisell is nu in balbezit. Vatisell passt de bal met de wreef. Drappo rent richting de bal. Drappo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vatisell geeft een hoge lob. Licheri is nu in balbezit. Demli is nu in balbezit. Drappo rent richting de bal. Drappo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:1

14e minuut.
Ginestrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatisell onderschept slim de pass. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Šejka geeft een hoge lob. Vatisell rent richting de bal. Vatisell schiet op doel. Buoro probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Avenia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:2

17e minuut.
Fucilato met een sublieme pass. Licheri heeft problemen om de bal te vangen. Drappo onderschept slim de pass. Drappo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Drappo kopt de bal weg. Vatisell heeft problemen om de bal te vangen. Vatisell met een sublieme pass. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Avenia trapt de bal weg. Licheri heeft problemen om de bal te vangen. Ginestrari rent richting de bal. Drappo verovert de bal door een tackle van achteren. Drappo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Vatisell de bal. Ginestrari maakt een afschuwelijke overtreding. Vatisell raakt geblesseerd tijdens het duel. Šejka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leduchowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Ginestrari de bal. Šejka verovert de bal door een tackle van achteren. Šejka passt de bal met de wreef. Vatisell rent richting de bal. Vatisell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:3

28e minuut.
Demli speelt de bal door. Vatisell is nu in balbezit. Vatisell passt de bal zonder na te denken. Drappo rent richting de bal. Drappo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vatisell passt de bal in één keer door. Daar is Drappo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginestrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo rent richting de bal. Drappo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Buoro trapt de bal weg. Drappo rent richting de bal. Drappo passt de bal zonder na te denken. Vatisell is nu in balbezit. Vatisell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:4

36e minuut.
Šejka met een sublieme pass. Vatisell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatisell passt de bal zonder na te denken. Drappo is nu in balbezit. Drappo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Culicchi de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šejka met de inworp. Vatisell rent richting de bal. Vatisell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Demli rent richting de bal. Demli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ginestrari de bal. Drappo is nu in balbezit. Drappo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIO draco 92%, BALLA COI LUPI 8%.
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:4

47e minuut.
Vatisell passt de bal in één keer door. bin Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simoncini. Simoncini krijgt een gele kaart. bin Meri raakt geblesseerd tijdens het duel. Demli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vatisell controleert de bal met de borst. Vatisell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Šejka speelt de bal door. Vatisell is nu in balbezit. Vatisell passt de bal zonder na te denken. Drappo is nu in balbezit. Drappo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vatisell rent richting de bal. Vatisell passt de bal zonder na te denken. Drappo is nu in balbezit. Drappo draait met de bal, schiet en ... Buoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:5

57e minuut.
Scrivani passt de bal met de wreef. Drappo is nu in balbezit. Cipriani rent richting de bal. Drappo verovert de bal door een tackle van achteren. Drappo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:6

59e minuut.
Drappo speelt de bal door. Klungelig pakt Vatisell de bal. Šejka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šejka schiet op doel. Cipriani kopt de bal weg. Buoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Leduchowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scrivani de bal onder controle te krijgen. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:7

63e minuut.
Ginestrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestrari met een sublieme pass. Benedusi is nu in balbezit. Drappo rent richting de bal. Drappo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Babić passt de bal zonder na te denken. Daar is Drappo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoncini rent richting de bal. Drappo onderschept slim de pass. Drappo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Simoncini rent richting de bal. bin Meri onderschept slim de pass. bin Meri met een sublieme pass. Drappo heeft problemen om de bal te vangen. Drappo schiet op doel. Buoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski draait met de bal, schiet en ... Buoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:8

72e minuut.
Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Meri onderschept slim de pass. bin Meri passt de bal zonder na te denken. Drappo is nu in balbezit. Drappo schiet op doel. Buoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avenia kan de bal niet met de borst controleren. Leduchowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:9

74e minuut.
bin Meri kopt de bal weg. Drappo is nu in balbezit. Leduchowski heeft problemen om de bal te vangen. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:10

76e minuut.
Vatisell rent richting de bal. Vatisell met een sublieme pass. Šejka is nu in balbezit. Šejka geeft een hoge lob. Leduchowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Drappo is nu in balbezit. Simoncini is nu in balbezit. Simoncini passt de bal in één keer door. Drappo rent richting de bal. Drappo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Demli probeert naar een medespeler te passen. bin Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Meri passt de bal met de wreef. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
bin Meri kopt de bal weg. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski passt de bal zonder na te denken. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIO draco 89%, BALLA COI LUPI 11%.
LEGIO draco - BALLA COI LUPI 0:11