Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san gennar Livorno
Normal Tactiek ACSDALTRIV3
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 38
average Schieten average
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Visentin is nu in balbezit. Seguin is nu in balbezit. Verlengia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Verlengia krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bazarbaev is nu in balbezit. Bazarbaev passt de bal in één keer door. Santi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlengia is nu in balbezit. Verlengia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san gennar - Livorno 0:1

21e minuut.
Bazarbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Santi rent richting de bal. Zotti begaat een overtreding. Zotti krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Santi kopt de bal weg. Verlengia rent richting de bal. Versace rent richting de bal. Verlengia verovert de bal door een tackle van achteren. Verlengia draait met de bal, schiet en ... Buzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Magaddino is nu in balbezit. Magaddino speelt de bal door. Santi speelt de bal door. Verlengia is nu in balbezit. Verlengia haalt uit met een fantastische trap. Buzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Doniselli onderschept slim de pass. Doniselli speelt de bal door. Bazarbaev met een sublieme pass. Verlengia heeft problemen om de bal te vangen. Verlengia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lascaro rent richting de bal. Lascaro geeft een lange en hoge pass. Visentin heeft problemen om de bal te vangen. Magaddino rent richting de bal. Magaddino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san gennar 79%, Livorno 21%.
san gennar - Livorno 0:1

46e minuut.
Daar is Magaddino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaddino begaat een overtreding. Magaddino krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Dúbravec met een sublieme pass. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal zonder na te denken. Verlengia rent richting de bal. Verlengia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Versace passt de bal in één keer door. Lascaro probeert naar een medespeler te passen. Visentin heeft problemen om de bal te vangen. Santi is nu in balbezit. Santi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Verlengia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santi is nu in balbezit. Visentin rent richting de bal. Santi verovert de bal door een tackle van achteren. Santi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Visentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Santi rent richting de bal. Santi passt de bal in één keer door. Magaddino is nu in balbezit. Magaddino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Doniselli is nu in balbezit. Dúbravec onderschept slim de pass. Dúbravec speelt de bal door. Santi rent richting de bal. Santi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san gennar 76%, Livorno 24%.
san gennar - Livorno 0:1