Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casteddu Atletico Bideiro
Normal Tactiek JB2026_1
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 44.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Chiaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaino passt de bal zonder na te denken. Daar is Milanetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Khánh Toàn speelt de bal door. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay schiet op doel. Zampardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Bodini is nu in balbezit. Oberegger verovert de bal door een tackle van achteren. Oberegger met een sublieme pass. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:1

9e minuut.
Milanetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberegger onderschept slim de pass. Oberegger met een sublieme pass. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

13e minuut.
Fustini geeft de bal voor. Oberegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberegger geeft een lange en hoge pass. Świstek is nu in balbezit. Świstek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:2

15e minuut.
Oberegger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peranchiguay speelt de bal door. Villamizar rent richting de bal. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Caim probeert de bal aan de voet te houden. Zampardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Sessarego met een sublieme pass. Daar is Carullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caim de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Caim met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khánh Toàn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Antoniolo rent richting de bal. Antoniolo passt de bal met de wreef. Fustini speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Peranchiguay de bal onder controle te krijgen. Peranchiguay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Llanes probeert de bal aan de voet te houden. Oberegger is nu in balbezit. Oberegger probeert naar een medespeler te passen. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay schiet op doel. Zampardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:3

22e minuut.
Carullo is nu in balbezit. Świstek verovert de bal door een tackle van achteren. Świstek passt de bal in één keer door. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar geeft een hoge lob. Sessarego is nu in balbezit. Świstek verovert de bal door een tackle van achteren. Świstek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Villamizar heeft problemen om de bal te vangen. Villamizar passt de bal met de wreef. Gardino is nu in balbezit. Peranchiguay onderschept slim de pass. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:4

28e minuut.
Carcano heeft problemen om de bal te vangen. Carcano passt de bal in één keer door. Świstek is nu in balbezit. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap. Zampardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:5

32e minuut.
Świstek rent richting de bal. Świstek passt de bal met de wreef. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:6

33e minuut.
Chiaino is nu in balbezit. Peranchiguay verovert de bal door een tackle van achteren. Milanetto rent richting de bal. Peranchiguay verovert de bal door een tackle van achteren. Peranchiguay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Oberegger passt de bal in één keer door. Gardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay verovert de bal door een tackle van achteren. Świstek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:7

42e minuut.
Milanetto geeft de bal voor. Khánh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Toàn passt de bal met de wreef. Świstek rent richting de bal. Świstek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chiaino onderschept slim de pass. Villamizar verovert de bal door een tackle van achteren. Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Świstek rent richting de bal. Świstek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Khánh Toàn is nu in balbezit. Khánh Toàn passt de bal zonder na te denken. Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteddu 87%, Atletico Bideiro 13%.
casteddu - Atletico Bideiro 0:8

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burlacu komt het veld opgelopen. Şerb komt het veld opgelopen. Spiliers komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doeltrap. Zampardo trapt de bal weg van het doel. Şerb speelt de bal door. Spiliers is nu in balbezit. Spiliers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Peranchiguay geeft een hoge lob. Caim rent richting de bal. Caim geeft een lange en hoge pass. Oberegger kan de bal niet met de borst controleren. Oberegger geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Peranchiguay passt de bal met de wreef. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardino is nu in balbezit. Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sessarego raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brubalo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Burlacu met een sublieme pass. Şerb controleert de bal met de borst. Şerb geeft een hoge lob. Spiliers is nu in balbezit. Spiliers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:9

65e minuut.
Şerb onderschept slim de pass. Klungelig pakt Spiliers de bal. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:10

69e minuut.
Hernán Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo geeft een hoge lob. Peranchiguay heeft problemen om de bal te vangen. Spiliers rent richting de bal. Spiliers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:11

70e minuut.
Llanes is nu in balbezit. Llanes geeft een hoge lob. Caim heeft problemen om de bal te vangen. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:12

72e minuut.
Carullo rent richting de bal. Şerb verovert de bal door een tackle van achteren. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap. Zampardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Oberegger speelt de bal door. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu passt de bal zonder na te denken. Spiliers rent richting de bal. Spiliers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteddu - Atletico Bideiro 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteddu 84%, Atletico Bideiro 16%.
casteddu - Atletico Bideiro 0:13