Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salogni News Time
442 Tactiek in C 2 Ali
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 62.5
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Piacquadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Manunza probeert naar een medespeler te passen. Biscegli kopt de bal weg. Piacquadio is nu in balbezit. Piacquadio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spitaleri heeft problemen om de bal te vangen. Tolaz is nu in balbezit. Piacquadio verovert de bal door een tackle van achteren. Piacquadio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Manunza trapt de bal weg van het doel. Bianchini kopt de bal weg. Biscegli met een sublieme pass. Klungelig pakt Piacquadio de bal. Piacquadio draait met de bal, schiet en ... Manunza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:1

6e minuut.
Masì met een sublieme pass. Klungelig pakt Biscegli de bal. Biscegli speelt de bal door. Piacquadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio draait met de bal, schiet en ... Manunza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Masì geeft een lange en hoge pass. Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscegli geeft een lange en hoge pass. Masì rent richting de bal. Masì draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:2

20e minuut.
Masì kopt de bal weg. Piacquadio heeft problemen om de bal te vangen. Spitaleri is nu in balbezit. Piacquadio verovert de bal door een tackle van achteren. Piacquadio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tolaz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masì is nu in balbezit. Masì haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:3

21e minuut.
Poncia met een sublieme pass. Daar is Bianchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masì onderschept slim de pass. Masì schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:4

24e minuut.
Renna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manfredini is nu in balbezit. Manfredini probeert naar een medespeler te passen. Masì is nu in balbezit. Masì schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscegli passt de bal met de wreef. Daar is Piacquadio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:5

32e minuut.
Masì is nu in balbezit. Zagordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì onderschept slim de pass. Masì draait met de bal, schiet en ... Manunza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Masì schiet op doel. Zagordo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manfredini neemt de hoekschop. Piacquadio krijgt zijn hoofd ertegen. Manunza bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ilari is nu in balbezit. Manfredini onderschept slim de pass. Manfredini passt de bal met de wreef. Masì is nu in balbezit. Masì haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:6

38e minuut.
Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio is nu in balbezit. Masì rent richting de bal. Piacquadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Masì heeft problemen om de bal te vangen. Piacquadio rent richting de bal. Masì rent richting de bal. Masì draait met de bal, schiet en ... Manunza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:7

41e minuut.
Masì passt de bal in één keer door. Piacquadio is nu in balbezit. Piacquadio passt de bal met de wreef. Masì rent richting de bal. Masì haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Renna probeert de bal met de borst te controleren. Renna geeft de bal voor. Tolaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Masì, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masì draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salogni 80%, News Time 20%.
Salogni - News Time 0:7

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biscegli neemt de hoekschop. Piacquadio kopt de bal weg. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ... Manunza bokst de bal weg.

53e minuut.
Masì probeert de bal met de borst te controleren. Piacquadio is nu in balbezit. Piacquadio passt de bal met de wreef. Masì kan de bal niet met de borst controleren. Masì haalt uit met een fantastische trap. Manunza bokst de bal weg.

55e minuut.
Laiti onderschept slim de pass. Laiti met een sublieme pass. Spitaleri is nu in balbezit. Masì verovert de bal door een tackle van achteren. Masì haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Manfredini probeert naar een medespeler te passen. Masì probeert de bal met de borst te controleren. Cantilena geeft een hoge lob. Masì is nu in balbezit. Masì schiet op doel. Manunza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piacquadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zagordo met een harde bal richting middenveld. Laiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laiti passt de bal zonder na te denken. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì haalt uit met een fantastische trap. Manunza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:8

61e minuut.
Dall`Ara geeft een lange en hoge pass. Biscegli heeft problemen om de bal te vangen. Biscegli passt de bal met de wreef. Masì rent richting de bal. Masì schiet op doel. Manunza bokst de bal weg.

62e minuut.
Zagordo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renna met de inworp. Manfredini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Laiti kopt de bal weg. Piacquadio rent richting de bal. Tolaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piacquadio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Piacquadio kan niet meer verder spelen. Hyon komt het veld opgelopen. Masì legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:9

64e minuut.
Bianchini rent richting de bal. Masì onderschept slim de pass. Masì passt de bal met de wreef. Hyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyon haalt uit met een fantastische trap. Manunza bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manfredini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hyon rent richting de bal. Hyon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:10

66e minuut.
Dall`Ara geeft een lange en hoge pass. Manfredini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hyon de bal. Hyon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna passt de bal zonder na te denken. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ... Manunza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:11

69e minuut.
Bianchini speelt de bal door. Klungelig pakt Poncia de bal. Hyon rent richting de bal. Hyon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:12

71e minuut.
Frighi rent richting de bal. Frighi passt de bal in één keer door. Daar is Spitaleri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyon rent richting de bal. Hyon haalt uit met een fantastische trap. Manunza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Manfredini rent richting de bal. Manfredini speelt de bal door. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ... Manunza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:13

76e minuut.
Renna speelt de bal door. Manfredini rent richting de bal. Manfredini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Masì de bal. Masì draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:14

78e minuut.
Dall`Ara met een sublieme pass. Hyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaz rent richting de bal. Hyon verovert de bal door een tackle van achteren. Hyon haalt uit met een fantastische trap. Manunza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Hyon geeft een lange en hoge pass. Masì is nu in balbezit. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Masì draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:15

81e minuut.
Hyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyon passt de bal met de wreef. Zagordo is nu in balbezit. Masì onderschept slim de pass. Masì haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:16

82e minuut.
Biscegli is nu in balbezit. Biscegli passt de bal zonder na te denken. Hyon rent richting de bal. Hyon draait met de bal, schiet en ... Manunza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:17

83e minuut.
Hyon speelt de bal door. Klungelig pakt Ormella de bal. Ormella geeft een lange en hoge pass. Hyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyon schiet op doel. Manunza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Masì draait met de bal, schiet en ... Manunza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:18

85e minuut.
Spitaleri passt de bal zonder na te denken. Biscegli rent richting de bal. Biscegli speelt de bal door. Hyon heeft problemen om de bal te vangen. Hyon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Dall`Ara speelt de bal door. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì speelt de bal door. Hyon heeft problemen om de bal te vangen. Hyon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Hyon de bal. Hyon passt de bal in één keer door. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salogni - News Time 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salogni 87%, News Time 13%.
Salogni - News Time 0:19