Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korona Deaf FC Rozpędzone Ślimaki
Deaf 433 Tactiek trzema
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten solid
very good Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Ryjáček passt de bal in één keer door. Eberle rent richting de bal. Eberle passt de bal met de wreef. Plassnegger is nu in balbezit. Plassnegger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - FC Rozpędzone Ślimaki 0:1

10e minuut.
Macaluso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaluso passt de bal met de wreef. Plassnegger rent richting de bal. Plassnegger schiet op doel. Ciocoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle passt de bal met de wreef. Ryjáček is nu in balbezit. Ryjáček geeft de bal voor. Plassnegger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - FC Rozpędzone Ślimaki 0:2

19e minuut.
Ciocoiu trapt de bal weg. Przybylski kopt de bal weg. Furman is nu in balbezit. Macaluso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu bokst de bal weg.

23e minuut.
Cousins geeft een lange en hoge pass. Eberle heeft problemen om de bal te vangen. Eberle passt de bal zonder na te denken. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciocoiu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Eberle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Semrau komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Stezhkoviy geeft een hoge lob. Ryjáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjáček passt de bal met de wreef. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau schiet op doel. Ciocoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Plassnegger springt en kopt de bal. Kramarczyk kopt de bal weg. Macaluso probeert de bal aan de voet te houden. Plassnegger rent richting de bal. Plassnegger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Deaf 62%, FC Rozpędzone Ślimaki 38%.
Korona Deaf - FC Rozpędzone Ślimaki 0:2

48e minuut.
Crisanti geeft een hoge lob. Inworp. Przybylski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Moravský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Macaluso onderschept slim de pass. Macaluso geeft de bal voor. Terra kopt de bal weg. Ryjáček is nu in balbezit. Ryjáček geeft de bal voor. Ciocoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Macaluso passt de bal met de wreef. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smaczny. Smaczny krijgt een gele kaart. Plassnegger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tapanoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fydrych onderschept slim de pass. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu geeft een hoge lob. Semrau rent richting de bal. Semrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - FC Rozpędzone Ślimaki 0:3

72e minuut.
Kramarczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stezhkoviy met een snelle inworp. Ryjáček rent richting de bal. Ryjáček geeft de bal voor. Ciocoiu bokst de bal weg. Plassnegger is nu in balbezit. Plassnegger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - FC Rozpędzone Ślimaki 0:4

80e minuut.
Cousins geeft een hoge lob. Plassnegger kopt de bal weg. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - FC Rozpędzone Ślimaki 0:5

83e minuut.
Dragonias kopt de bal weg. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przybylski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragonias met de inworp. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso speelt de bal door. Dragonias geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Deaf 52%, FC Rozpędzone Ślimaki 48%.
Korona Deaf - FC Rozpędzone Ślimaki 0:5