Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BearWoodArt FC Fighters
111 Tactiek Torra
55% Balbezit 45%
5% Spel op eigen helft 95%
61 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 29.5
excellent Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen average


1e minuut.
Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel passt de bal in één keer door. Trerecki met een sublieme pass. Czerwek heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz passt de bal met de wreef. Gmoch is nu in balbezit. Gmoch geeft een lange en hoge pass. Czerwek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Charula is nu in balbezit. Siudziński met een sublieme pass. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 1:0

5e minuut.
Kosmalski heeft problemen om de bal te vangen. Charula rent richting de bal. Linka onderschept slim de pass. Linka geeft een hoge lob. Trerecki krijgt zijn hoofd ertegen. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klungelig pakt Trerecki de bal. Trerecki passt de bal zonder na te denken. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek draait met de bal, schiet en ... Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siudziński neemt de hoekschop. Trerecki rent richting de bal. Trerecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Linka speelt de bal door. Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel met een sublieme pass. Szmigiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov bokst de bal weg. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki draait met de bal, schiet en ... Nəzirov bokst de bal weg. Trerecki met een sublieme pass. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 2:0

11e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szmigiel de bal. Szmigiel schiet op doel. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 3:0

12e minuut.
Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel passt de bal in één keer door. Czerwek rent richting de bal. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trerecki rent richting de bal. Trerecki haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 4:0

14e minuut.
Gmoch passt de bal zonder na te denken. Lebel speelt de bal door. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 5:0

16e minuut.
Konuşmaz met een sublieme pass. Siudziński met een sublieme pass. Nəzirov probeert naar een medespeler te passen. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 6:0

20e minuut.
Siudziński met een sublieme pass. Lebel is nu in balbezit. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 7:0

21e minuut.
Raça speelt de bal door. Meczecki met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konuşmaz zal de hoekschop nemen. Trerecki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 8:0

24e minuut.
Lebel rent richting de bal. Lebel passt de bal in één keer door. Czerwek probeert de bal met de borst te controleren. Czerwek haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 9:0

26e minuut.
Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trerecki de bal. Szmigiel rent richting de bal. Trerecki rent richting de bal. Trerecki draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 10:0

29e minuut.
Nəzirov probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Konuşmaz met een snelle inworp. Trerecki rent richting de bal. Trerecki schiet op doel. Nəzirov bokst de bal weg. Czerwek heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 11:0

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siudziński neemt de hoekschop. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 12:0

32e minuut.
Konuşmaz met de inworp. Trerecki met een sublieme pass. Szmigiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lebel rent richting de bal. Lebel passt de bal met de wreef. Daar is Szmigiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 13:0

33e minuut.
Charula speelt de bal door. Raça rent richting de bal. Raça speelt de bal door. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Siudziński met een snelle inworp. Czerwek rent richting de bal. Czerwek speelt de bal door. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 14:0

36e minuut.
Siudziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek speelt de bal door. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 15:0

37e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek maakt een afschuwelijke overtreding. Czerwek krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel rent richting de bal. Lebel speelt de bal door. Szmigiel kan de bal niet met de borst controleren. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Linka probeert naar een medespeler te passen. Kosmalski met een sublieme pass. Lebel speelt de bal door. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek schiet op doel. De bal raakt de paal. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel schiet op doel. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 16:0

42e minuut.
Charula probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szmigiel de bal. Szmigiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 17:0

44e minuut.
Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Siudziński de bal onder controle te krijgen. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Nəzirov speelt de bal door. Czerwek probeert de bal aan de voet te houden. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 4%, FC Fighters 96%.
BearWoodArt - FC Fighters 18:0

46e minuut.
Czerwek onderschept slim de pass. Czerwek met een sublieme pass. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki draait met de bal, schiet en ... Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 19:0

50e minuut.
Siudziński met de inworp. Kosmalski met een sublieme pass. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 20:0

54e minuut.
Lebel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Charula de bal. Siudziński met een sublieme pass. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek draait met de bal, schiet en ... Nəzirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trerecki rent richting de bal. Trerecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 21:0

57e minuut.
Siudziński met een sublieme pass. Charula rent richting de bal. Trerecki onderschept slim de pass. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konuşmaz zal de hoekschop nemen. Daar is Trerecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trerecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nəzirov trapt de bal weg. Inworp. Siudziński met een snelle inworp. Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek speelt de bal door. Nəzirov bokst de bal weg. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 22:0

61e minuut.
Klungelig pakt Konuşmaz de bal. Konuşmaz met een sublieme pass. Nəzirov probeert naar een medespeler te passen. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 23:0

63e minuut.
Czerwek schiet op doel. Nəzirov probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz speelt de bal door. Czerwek heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gmoch speelt de bal door. Siudziński rent richting de bal. Siudziński passt de bal in één keer door. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lebel probeert naar een medespeler te passen. Siudziński heeft problemen om de bal te vangen. Siudziński probeert naar een medespeler te passen. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov bokst de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Carewicz komt het veld opgelopen. Piąstka komt het veld opgelopen. Oriani komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Siudziński met de inworp. Linka kan de bal niet met de borst controleren. Linka probeert naar een medespeler te passen. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 24:0

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Linka de bal onder controle te krijgen. Linka met een sublieme pass. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki schiet op doel. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 25:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siudziński met een snelle inworp. Oriani rent richting de bal. Oriani draait met de bal, schiet en ... Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 26:0

82e minuut.
Siudziński onderschept slim de pass. Siudziński met een sublieme pass. Gmoch speelt de bal door. Oriani rent richting de bal. Oriani haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 27:0

84e minuut.
Oriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriani probeert naar een medespeler te passen. Trerecki rent richting de bal. Trerecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 28:0

85e minuut.
Grimoldi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siudziński met de inworp. Oriani rent richting de bal. Oriani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Siudziński met een snelle inworp. Oriani is nu in balbezit. Oriani probeert naar een medespeler te passen. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 29:0

86e minuut.
Charula speelt de bal door. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Fighters 30:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 6%, FC Fighters 94%.
BearWoodArt - FC Fighters 30:0