Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Bebedores Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6536
FC Bebedores Super Deportivo Balboa
523 P Tactiek SSJG 2 BLUE
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.6 gemiddelde waardering 62.6
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen outstanding


3e minuut.
Cepeda onderschept slim de pass. Inworp. Mihułka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roberts rent richting de bal. Roberts schiet op doel. Labañino bokst de bal weg. Gordón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Ponce de bal onder controle te krijgen. Mihułka kopt de bal weg. Klungelig pakt Guzmán de bal. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel. Labañino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lugo geeft de bal voor. Roberts kopt de bal weg. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel. Labañino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Linares onderschept slim de pass. Linares passt de bal met de wreef. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams geeft een lange en hoge pass. Gordón maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Super Deportivo Balboa 0:1

23e minuut.
Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo geeft een lange en hoge pass. Gordón is nu in balbezit. Gordón draait met de bal, schiet en ... Labañino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Super Deportivo Balboa 0:2

37e minuut.
Linares met een sublieme pass. Rivera rent richting de bal. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Gordón rent richting de bal. Gordón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mihułka rent richting de bal. Mihułka passt de bal in één keer door. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Super Deportivo Balboa 0:3

45e minuut.
Inworp. Armuelles komt het veld opgelopen. Coral komt het veld opgelopen. Lebeda komt het veld opgelopen. Peña komt het veld opgelopen. Khan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebedores 50%, Super Deportivo Balboa 50%.
FC Bebedores - Super Deportivo Balboa 0:3

52e minuut.
Ardelean rent richting de bal. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean speelt de bal door. Gordón rent richting de bal. Gordón draait met de bal, schiet en ... Labañino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cepeda de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lugo geeft een hoge lob. Ponce kopt de bal weg. Mihułka geeft een hoge lob. Ardelean rent richting de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Labañino bokst de bal weg. Armuelles rent richting de bal. Armuelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Super Deportivo Balboa 0:4

62e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Gordón controleert de bal met de borst. Guzmán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gordón raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Armuelles neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Labañino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Peña rent richting de bal. Peña met een sublieme pass. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solorzano is nu in balbezit. Peña schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peña krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mihułka geeft de bal voor. Armuelles rent richting de bal. Daar is Armuelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Super Deportivo Balboa 0:5

75e minuut.
Lebeda probeert naar een medespeler te passen. Coral rent richting de bal. Coral geeft de bal voor. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Peña de bal. Peña speelt de bal door. Linares probeert naar een medespeler te passen. Peña geeft een lange en hoge pass. Armuelles kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ardelean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labañino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Jiménez De León heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez De León speelt de bal door. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles rent richting de bal. Armuelles draait met de bal, schiet en ... Labañino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Armuelles de bal. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón haalt uit met een fantastische trap. Labañino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Super Deportivo Balboa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebedores 60%, Super Deportivo Balboa 40%.
FC Bebedores - Super Deportivo Balboa 0:6