Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPM Katowice KKS-1966
def Tactiek 442norma09.2021
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
66 gemiddelde waardering 63.9
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Perurena passt de bal in één keer door. Dilqəmov is nu in balbezit. Dilqəmov geeft een hoge lob. Daar is Polders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polders haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Niemierka rent richting de bal. Perurena rent richting de bal. Niemierka verovert de bal door een tackle van achteren. Niemierka draait met de bal, schiet en ... Woźnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPM Katowice - KKS-1966 1:0

22e minuut.
Báez rent richting de bal. Báez speelt de bal door. Jabuticaba speelt de bal door. Gogoi rent richting de bal. Gogoi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pajusaar passt de bal in één keer door. Daar is Perurena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perurena probeert naar een medespeler te passen. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel. Máka bokst de bal weg.

33e minuut.
Dilqəmov heeft problemen om de bal te vangen. Gogoi speelt de bal door. Jabuticaba rent richting de bal. Jabuticaba geeft een lange en hoge pass. Niemierka springt en kopt de bal. Woźnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sciberras is nu in balbezit. La Ling begaat een overtreding. La Ling krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gogoi onderschept slim de pass. Gogoi passt de bal met de wreef. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel. Woźnica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PPM Katowice - KKS-1966 2:0

38e minuut.
Báez met een sublieme pass. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi met een sublieme pass. La Ling rent richting de bal. La Ling draait met de bal, schiet en ... Woźnica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Báez speelt de bal door. La Ling is nu in balbezit. Sciberras is nu in balbezit. La Ling onderschept slim de pass. La Ling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. La Ling is nu in balbezit. Dybdal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dybdal krijgt een gele kaart. La Ling is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. La Ling neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
PPM Katowice - KKS-1966 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPM Katowice 52%, KKS-1966 48%.
PPM Katowice - KKS-1966 3:0

49e minuut.
Dybdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dybdal geeft een hoge lob. Śliż kopt de bal weg. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Jabuticaba met een snelle inworp. Gogoi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jabuticaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabuticaba geeft een hoge lob. Niemierka krijgt zijn hoofd ertegen. Woźnica bokst de bal weg.

68e minuut.
Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Báez speelt de bal door. La Ling rent richting de bal. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Polders is nu in balbezit. Moudime begaat een overtreding. Polders is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuéllar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boruciak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sakıba. Boruciak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Perurena passt de bal met de wreef. Boruciak is nu in balbezit. Sakıba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sakıba krijgt een gele kaart. Boruciak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dilqəmov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zaghi geeft een hoge lob. Boruciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. La Ling kopt de bal weg. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel. Woźnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
La Ling passt de bal met de wreef. Jabuticaba is nu in balbezit. Jabuticaba passt de bal met de wreef. Niemierka heeft problemen om de bal te vangen. Niemierka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPM Katowice 47%, KKS-1966 53%.
PPM Katowice - KKS-1966 3:0