Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szaszłyki GKS Strzemięcin Grudziądz
szaszlyki-v2 Tactiek Exp Team
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten excellent
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Vacas rent richting de bal. Vacas passt de bal met de wreef. Daar is Memmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memmo geeft een lange en hoge pass. Rabín krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Manea geeft een lange en hoge pass. Orzeszek kopt de bal weg. Domalíp probeert naar een medespeler te passen. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - GKS Strzemięcin Grudziądz 0:1

17e minuut.
Manea probeert naar een medespeler te passen. Wojtarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wojtarowicz passt de bal in één keer door. Bürgi rent richting de bal. Bürgi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Wojtarowicz geeft de bal voor. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabato. Bürgi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzeziński wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sobczak onderschept slim de pass. Vacas onderschept slim de pass. Vacas probeert naar een medespeler te passen. Rabín rent richting de bal. Rabín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mąka met een sublieme pass. Manea is nu in balbezit. Manea passt de bal in één keer door. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Szaszłyki - GKS Strzemięcin Grudziądz 1:1

38e minuut.
Domalíp probeert de bal met de borst te controleren. Domalíp probeert naar een medespeler te passen. Wojtarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rokne probeert naar een medespeler te passen. Vacas is nu in balbezit. Brzeziński onderschept slim de pass. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín haalt uit met een fantastische trap. Reyman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 56%, GKS Strzemięcin Grudziądz 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Szaszłyki - GKS Strzemięcin Grudziądz 1:1

49e minuut.
Brzeziński rent richting de bal. Brzeziński passt de bal met de wreef. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:1

60e minuut.
Wojtarowicz is nu in balbezit. Wojtarowicz passt de bal zonder na te denken. Bürgi rent richting de bal. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. Mignone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - GKS Strzemięcin Grudziądz 3:1

61e minuut.
Rokne heeft problemen om de bal te vangen. Rokne passt de bal zonder na te denken. Barón geeft een hoge lob. Daar is Rabín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Domalíp probeert naar een medespeler te passen. Vacas speelt de bal door. Memmo is nu in balbezit. Memmo passt de bal met de wreef. Rabín rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Iwanicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Juśko komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Jaszczur verovert de bal door een tackle van achteren. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. Mignone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - GKS Strzemięcin Grudziądz 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 42%, GKS Strzemięcin Grudziądz 58%.
Fc Szaszłyki - GKS Strzemięcin Grudziądz 4:1