Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 38715
Milan Club Polonia Górnik Konin CF
1 Skrzydło Tactiek KSG
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
69.4 gemiddelde waardering 64.2
incredible Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Diagne Diop rent richting de bal. Ulusoy met een sublieme pass. Porras probeert naar een medespeler te passen. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ... De Waal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Diagne Diop met een snelle inworp. Kocharyan probeert naar een medespeler te passen. Tătar met een sublieme pass. Olías geeft een hoge lob. Mogyórosi krijgt zijn hoofd ertegen. Di Prinzio bokst de bal weg.

17e minuut.
Mogyórosi kopt de bal weg. Daar is Mạnh Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus rent richting de bal. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Di Prinzio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sawyers geeft de bal voor. Allemant kopt de bal weg. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué schiet op doel. De Waal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - Górnik Konin CF 0:1

24e minuut.
Kocharyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Huth de bal. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías geeft een hoge lob. Yunus krijgt zijn hoofd ertegen. Di Prinzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Porras met een snelle inworp. Sawyers is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sawyers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Allemant springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant passt de bal zonder na te denken. Sawyers speelt de bal door. Boué rent richting de bal. Boué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Boué draait met de bal, schiet en ... De Waal speelt de bal door. Porras kopt de bal weg. Boué rent richting de bal. Boué haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 51%, Górnik Konin CF 49%.
Milan Club Polonia - Górnik Konin CF 0:1

48e minuut.
Tătar passt de bal zonder na te denken. Diagne Diop is nu in balbezit. Diagne Diop geeft de bal voor. Mogyórosi krijgt zijn hoofd ertegen. Di Prinzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan Club Polonia - Górnik Konin CF 1:1

52e minuut.
Olías passt de bal zonder na te denken. Tătar rent richting de bal. Tătar passt de bal zonder na te denken. Mogyórosi is nu in balbezit. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap. Di Prinzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ayaydın probeert naar een medespeler te passen. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers geeft een hoge lob. Allemant is nu in balbezit. Allemant schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Yunus controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hakyemez komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mogyórosi speelt de bal door. Diagne Diop is nu in balbezit. Diagne Diop probeert naar een medespeler te passen. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Schätzle geeft de bal voor. Ulusoy rent richting de bal. Mogyórosi onderschept slim de pass. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - Górnik Konin CF 2:1

68e minuut.
Neaga geeft een lange en hoge pass. Thomas rent richting de bal. Thomas geeft een hoge lob. Yunus is nu in balbezit. Yunus schiet op doel. Di Prinzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Hakyemez is nu in balbezit. Zazou maakt een afschuwelijke overtreding. Zazou krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sawyers kopt de bal weg. Boué rent richting de bal. Ayaydın tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boué raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boué kan niet meer verder spelen. Fernández Mantin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Schätzle geeft een lange en hoge pass. Olías is nu in balbezit. Olías probeert naar een medespeler te passen. Yunus rent richting de bal. Yunus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Huth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tătar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătar geeft een lange en hoge pass. Mogyórosi springt en kopt de bal. Di Prinzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - Górnik Konin CF 3:1

85e minuut.
Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mantin onderschept slim de pass. Schätzle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schätzle krijgt een gele kaart. Fernández Mantin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Đình Long neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 54%, Górnik Konin CF 46%.
Milan Club Polonia - Górnik Konin CF 3:1