Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comand 2005 Zenit Chmielnik
mkwnzd 1 Tactiek zenit lewa
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 64.3
redelijk Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Dusil kan de bal niet met de borst controleren. Lippo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dusil. Dusil krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Dembiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński controleert de bal met de borst. Dembiński geeft de bal voor. Úri is nu in balbezit. Úri schiet op doel. Aczél probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Brkić passt de bal in één keer door. Dembiński is nu in balbezit. Dembiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Úri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Úri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comand 2005 - Zenit Chmielnik 0:1

33e minuut.
Dembiński passt de bal zonder na te denken. Goglio rent richting de bal. Goglio geeft een hoge lob. Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Úri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bărbulescu speelt de bal door. Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deteşan. Deteşan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Dusil met de inworp. Dembiński geeft een hoge lob. Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Úri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cahill passt de bal in één keer door. Maqomayev rent richting de bal. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft de bal voor. Lippo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Comand 2005 - Zenit Chmielnik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comand 2005 63%, Zenit Chmielnik 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comand 2005 - Zenit Chmielnik 1:1

46e minuut.
Dusil speelt de bal door. Cahill rent richting de bal. Rovers is nu in balbezit. Rovers geeft de bal voor. Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aczél probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Úri rent richting de bal. Úri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comand 2005 - Zenit Chmielnik 1:2

57e minuut.
Brkić speelt de bal door. Dembiński is nu in balbezit. Dembiński passt de bal in één keer door. Goglio rent richting de bal. Goglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Brkić de bal. Brkić met een sublieme pass. Dembiński speelt de bal door. Goglio is nu in balbezit. Goglio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanidas komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Chilo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sanidas rent richting de bal. Sanidas geeft een lange en hoge pass. Úri is nu in balbezit. Úri draait met de bal, schiet en ... Aczél maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maqomayev heeft problemen om de bal te vangen. Dembiński rent richting de bal. Dembiński passt de bal zonder na te denken. Goglio rent richting de bal. Goglio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil speelt de bal door. Dembiński probeert naar een medespeler te passen. Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio haalt uit met een fantastische trap. Aczél bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comand 2005 60%, Zenit Chmielnik 40%.
Comand 2005 - Zenit Chmielnik 1:2