Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Mielec. Centrum Nowa-Huta
kynio Tactiek lol 5def
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 39.4
formidable Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Sandecki onderschept slim de pass. Sandecki geeft een lange en hoge pass. Paralikas heeft problemen om de bal te vangen. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 0:1

9e minuut.
Iżmanowski met een sublieme pass. Coelho rent richting de bal. Coelho probeert naar een medespeler te passen. Iraola rent richting de bal. Iraola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 1:1

10e minuut.
Coelho onderschept slim de pass. Coelho speelt de bal door. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola is nu in balbezit. Iraola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 2:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obregon met een snelle inworp. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho geeft een hoge lob. Iraola springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Fita verovert de bal door een tackle van achteren. Fita probeert naar een medespeler te passen. Iraola bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola schiet op doel. Benesperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 3:1

22e minuut.
Obregon passt de bal met de wreef. Iraola bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola passt de bal in één keer door. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. Benesperi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 4:1

23e minuut.
Iraola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaponja is nu in balbezit. Iraola onderschept slim de pass. Iraola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 5:1

25e minuut.
Fita passt de bal zonder na te denken. Asprilla is nu in balbezit. Iraola bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola haalt uit met een fantastische trap. Benesperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 6:1

26e minuut.
Fita met een sublieme pass. Asprilla rent richting de bal. Asprilla passt de bal in één keer door. Iżmanowski rent richting de bal. Iżmanowski geeft een hoge lob. Benesperi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Fita speelt de bal door. Asprilla rent richting de bal. Šaponja is nu in balbezit. Asprilla verovert de bal door een tackle van achteren. Asprilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Fita speelt de bal door. Asprilla is nu in balbezit. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla verovert de bal door een tackle van achteren. Asprilla draait met de bal, schiet en ... Benesperi bokst de bal weg.

35e minuut.
Šaponja is nu in balbezit. Iraola onderschept slim de pass. Asprilla rent richting de bal. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. Benesperi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 7:1

38e minuut.
Tosco geeft de bal voor. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita speelt de bal door. Iraola bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fita probeert naar een medespeler te passen. Iżmanowski rent richting de bal. Iżmanowski passt de bal in één keer door. Iraola bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola schiet op doel. Benesperi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 8:1

40e minuut.
Asprilla passt de bal met de wreef. Fita rent richting de bal. Fita passt de bal zonder na te denken. Iraola is nu in balbezit. Iraola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Fita de bal. Fita met een sublieme pass. Iraola bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola schiet op doel. Benesperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 9:1

44e minuut.
Szef kopt de bal weg. Fita is nu in balbezit. Wajrak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wajrak krijgt een gele kaart. Fita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adamus komt het veld opgelopen. Gomułka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 37%, Centrum Nowa-Huta 63%.
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 9:1

53e minuut.
Iżmanowski is nu in balbezit. Iżmanowski geeft een hoge lob. Tosco heeft problemen om de bal te vangen. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ozimkowski de bal. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Airinei is nu in balbezit. Airinei geeft een hoge lob. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe draait met de bal, schiet en ... Elčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 41%, Centrum Nowa-Huta 59%.
Stal Mielec. - Centrum Nowa-Huta 9:2