Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32014
GODŁO RP Club Deportivo Azul Mielec
Popular2 Tactiek V liga
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Siqueira passt de bal zonder na te denken. Koprivica rent richting de bal. Koprivica geeft een hoge lob. Fritsch krijgt zijn hoofd ertegen. Businger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - Club Deportivo Azul Mielec 0:1

16e minuut.
Buğday rent richting de bal. Buğday passt de bal met de wreef. Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński geeft een hoge lob. Picaro krijgt zijn hoofd ertegen. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Siqueira rent richting de bal. Siqueira passt de bal met de wreef. Buğday bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro onderschept slim de pass. Picaro draait met de bal, schiet en ... Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - Club Deportivo Azul Mielec 0:2

39e minuut.
Râpnu onderschept slim de pass. Râpnu speelt de bal door. Mielcarek heeft problemen om de bal te vangen. Mielcarek geeft de bal voor. Fritsch krijgt zijn hoofd ertegen. Businger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Alonso Coves met de inworp. Turgayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgayer passt de bal zonder na te denken. Jožin is nu in balbezit. Jožin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Siqueira kan de bal niet met de borst controleren. Siqueira met een sublieme pass. Goszczyński speelt de bal door. Picaro rent richting de bal. Picaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch onderschept slim de pass. Fritsch schiet op doel. Businger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - Club Deportivo Azul Mielec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 56%, Club Deportivo Azul Mielec 44%.
GODŁO RP - Club Deportivo Azul Mielec 0:3

48e minuut.
Koprivica passt de bal in één keer door. Daar is Siqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira passt de bal zonder na te denken. Picaro is nu in balbezit. Picaro schiet op doel. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Siqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Siqueira probeert naar een medespeler te passen. Goszczyński speelt de bal door. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro haalt uit met een fantastische trap. Businger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Witos passt de bal met de wreef. Alonso Coves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Coves probeert naar een medespeler te passen. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Krachel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gehrig onderschept slim de pass. Gehrig geeft een hoge lob. Koprivica kopt de bal weg. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - Club Deportivo Azul Mielec 0:4

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dwulicy komt het veld opgelopen. Eminović komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Picaro kopt de bal weg. Witos is nu in balbezit. Witos geeft een hoge lob. Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koprivica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira probeert de bal met de borst te controleren. Siqueira geeft de bal voor. Goszczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Siqueira probeert naar een medespeler te passen. Goszczyński speelt de bal door. Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 49%, Club Deportivo Azul Mielec 51%.
GODŁO RP - Club Deportivo Azul Mielec 0:4