Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: NOWA ERA Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 14226
NOWA ERA Kuźnia Ustroń KS
424 zmieniona Tactiek klasyk 1.2
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
69 gemiddelde waardering 64.6
incredible Schieten very good
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Sitek onderschept slim de pass. Sitek passt de bal zonder na te denken. Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi geeft de bal voor. Daar is Ługowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Malesa is nu in balbezit. Malesa passt de bal zonder na te denken. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski geeft een hoge lob. Ługowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Kondres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Majcher passt de bal met de wreef. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam passt de bal met de wreef. Oliveros rent richting de bal. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWA ERA 42%, Kuźnia Ustroń KS 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NOWA ERA - Kuźnia Ustroń KS 0:0

61e minuut.
Majcher met een sublieme pass. Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan passt de bal zonder na te denken. Oliveros rent richting de bal. Oliveros schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Suárez de bal. Sathiamoorthy rent richting de bal. Sathiamoorthy passt de bal in één keer door. Malesa geeft een hoge lob. Ługowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Kuźnia Ustroń KS 1:0

70e minuut.
Parviainen is nu in balbezit. Parviainen passt de bal zonder na te denken. Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi geeft een hoge lob. Parviainen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Buitenspel voor Ługowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Predazzi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tănăsoaica probeert naar een medespeler te passen. Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi met een sublieme pass. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap. Kondres bokst de bal weg. Predazzi rent richting de bal. Predazzi schiet op doel. Paal! Szydłowski geeft een lange en hoge pass. Ługowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Kondres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWA ERA 27%, Kuźnia Ustroń KS 73%.
NOWA ERA - Kuźnia Ustroń KS 1:0