Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra di Antonio Conte Streetfighters
Spall Tactiek 5 3 2 DPO
55% Balbezit 45%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
59.2 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Klungelig pakt Găman de bal. Găman probeert naar een medespeler te passen. Čunčić is nu in balbezit. Arbeitman onderschept slim de pass. Arbeitman schiet op doel. Lucký bokst de bal weg.

8e minuut.
Rogański geeft een hoge lob. Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzelec met een sublieme pass. Arbeitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeitman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzybczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Čunčić de bal. Arbeitman rent richting de bal. Arbeitman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 1:0

10e minuut.
Daar is Maneslavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Paischer begaat een overtreding. Găman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łazarz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 1:1

15e minuut.
Vaz kopt de bal weg. Găman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maneslavić. Maneslavić krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Găman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Środa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brosque heeft problemen om de bal te vangen. Łabuński begaat een overtreding. Brosque is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łazarz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Środa is nu in balbezit. Środa geeft een hoge lob. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 1:2

40e minuut.
Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă passt de bal in één keer door. Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz geeft een lange en hoge pass. Lazzaro krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Panzavecchia geeft de bal voor. Čunčić probeert de bal aan de voet te houden. Arbeitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeitman schiet op doel. Lucký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra di Antonio Conte 60%, Streetfighters 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 2:2

58e minuut.
Čunčić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brosque kopt de bal weg. Chanowski probeert de bal aan de voet te houden. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Panzavecchia kopt de bal weg. Arbeitman rent richting de bal. Grzybczyk rent richting de bal. Arbeitman onderschept slim de pass. Arbeitman haalt uit met een fantastische trap. Lucký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arbeitman rent richting de bal. Arbeitman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 3:2

64e minuut.
Găman verovert de bal door een tackle van achteren. Găman met een sublieme pass. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro draait met de bal, schiet en ... Casañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 3:3

67e minuut.
Środa passt de bal in één keer door. Ciuchiţă geeft een lange en hoge pass. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque schiet op doel. Casañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 3:4

69e minuut.
Casañas met een harde bal richting middenveld. Rogański kan de bal niet met de borst controleren. Kolota geeft de bal voor. Brosque is nu in balbezit. Brosque schiet op doel. Casañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 3:5

74e minuut.
Panzavecchia kan de bal niet met de borst controleren. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă met een sublieme pass. Lazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzaro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 3:6

74e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański passt de bal zonder na te denken. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque verovert de bal door een tackle van achteren. Brosque draait met de bal, schiet en ... Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Maneslavić passt de bal met de wreef. Kolota geeft een hoge lob. Ciuchiţă kopt de bal weg. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra di Antonio Conte 65%, Streetfighters 35%.
Squadra di Antonio Conte - Streetfighters 3:6