Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południe Sośnica-Brzeg Legendarni
Normal Tactiek Ulepszona 5-3-2
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Secondi passt de bal in één keer door. De Zotto probeert naar een medespeler te passen. Gargano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargano geeft de bal voor. Petrov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Jacob speelt de bal door. García Sanjuán speelt de bal door. de Ferrel probeert naar een medespeler te passen. Petrov rent richting de bal. Petrov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kwaśny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gargano is nu in balbezit. Gargano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De Zotto met de inworp. Gargano rent richting de bal. Inworp. Gargano met een snelle inworp. Secondi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kwaśny geeft een hoge lob. Rybnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gurnickas. Gurnickas krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Steinebach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gargano met een snelle inworp. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ... Dozzell bokst de bal weg. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Legendarni 1:0

24e minuut.
Petrov passt de bal met de wreef. de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz Fernández. Ruiz Fernández krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Secondi rent richting de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Steinebach de bal onder controle te krijgen. García Sanjuán is nu in balbezit. García Sanjuán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Steinebach met een sublieme pass. de Ferrel rent richting de bal. de Ferrel probeert naar een medespeler te passen. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gargano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacob rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Secondi. Secondi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Montalván geeft de bal voor. Secondi kopt de bal weg. Gargano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargano geeft een hoge lob. Petrov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 34%, Legendarni 66%.
Południe Sośnica-Brzeg - Legendarni 1:0

51e minuut.
de Ferrel heeft problemen om de bal te vangen. de Ferrel met een sublieme pass. Daar is Petrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Secondi verovert de bal door een tackle van achteren. Sztorc rent richting de bal. Sztorc passt de bal in één keer door. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Gontier de bal. Montalván is nu in balbezit. Montalván speelt de bal door. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
García Sanjuán met een sublieme pass. de Ferrel rent richting de bal. de Ferrel passt de bal met de wreef. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Gargano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gargano passt de bal zonder na te denken. de Ferrel rent richting de bal. de Ferrel geeft de bal voor. Petrov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Inworp. Santa Cruz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gontier kopt de bal weg. Agbonlahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbonlahor geeft een hoge lob. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Petrov kopt de bal weg. Daar is Santa Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa Cruz met een sublieme pass. Klungelig pakt Secondi de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap. Dozzell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrov krijgt zijn hoofd ertegen. Dozzell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Legendarni 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 34%, Legendarni 66%.
Południe Sośnica-Brzeg - Legendarni 2:0