Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Wambas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29000
Wambas gks wybrzeze
442 Tactiek 1
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
42.8 gemiddelde waardering 51.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Oltean speelt de bal door. Soplica geeft een hoge lob. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. Lawaree maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

16e minuut.
Kominek geeft de bal voor. Karakaya rent richting de bal. Gjinali verovert de bal door een tackle van achteren. Gjinali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - gks wybrzeze 0:1

37e minuut.
Ilca passt de bal zonder na te denken. Knobel rent richting de bal. Knobel passt de bal met de wreef. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. Lawaree verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 67%, gks wybrzeze 33%.
Wambas - gks wybrzeze 0:1

48e minuut.
Ilca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pujol krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Grzonkowski geeft een hoge lob. Moga kopt de bal weg. Takacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco schiet op doel. Lindström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Fətullayev is nu in balbezit. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean passt de bal in één keer door. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev schiet op doel. Lawaree kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Inworp. Barańczyk komt het veld opgelopen. Mihart komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev passt de bal zonder na te denken. Gjinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjinali schiet op doel. Lawaree probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - gks wybrzeze 0:2

84e minuut.
Inworp. Luźny met de inworp. Oehrli rent richting de bal. Oltean verovert de bal door een tackle van achteren. Oltean geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - gks wybrzeze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 66%, gks wybrzeze 34%.
Wambas - gks wybrzeze 0:3