Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks wybrzeze Misie z okienka
1 Tactiek czuszka 1,5att
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 4
7 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 13
49.5 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen excellent


9e minuut.
Harjavalta is nu in balbezit. Harjavalta geeft een lange en hoge pass. del Horno is nu in balbezit. Moga verovert de bal door een tackle van achteren. Moga schiet op doel. Brajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek geeft een hoge lob. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Brajewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
del Horno speelt de bal door. Pistel bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pistel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Copik wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Copik de bal. Cearense is nu in balbezit. Grzonkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cearense is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pistel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 38%, Misie z okienka 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gks wybrzeze - Misie z okienka 0:0

58e minuut.
Klungelig pakt Moga de bal. Calderon is nu in balbezit. Met opzet legt Moga zijn tegenspeler op de grond. Moga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko geeft de bal voor. Harjavalta probeert de bal met de borst te controleren. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Brajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Whenham rent richting de bal. Soplica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whenham is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broś komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pistel passt de bal zonder na te denken. Inworp. Gjinali met de inworp. Łaszkiewicz controleert de bal met de borst. Łaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Pistel is nu in balbezit. Pistel geeft een lange en hoge pass. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. Lindström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - Misie z okienka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 45%, Misie z okienka 55%.
gks wybrzeze - Misie z okienka 0:1