Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: PEPSI Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25120
KS Goal KanzasCity
goal Tactiek EVRAAA
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


9e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Vujačić is nu in balbezit. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - KanzasCity 1:0

22e minuut.
Ricard probeert naar een medespeler te passen. Vujačić rent richting de bal. Vital schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vujačić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Besteci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gučić passt de bal zonder na te denken. Airas rent richting de bal. Airas passt de bal zonder na te denken. Gučić rent richting de bal. Gučić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Besteci de bal onder controle te krijgen. Ferri probeert naar een medespeler te passen. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić rent richting de bal. Gučić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vital onderschept slim de pass. Vital passt de bal in één keer door. Ferri met een sublieme pass. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 51%, KanzasCity 49%.
KS Goal - KanzasCity 1:0

51e minuut.
Kemancı speelt de bal door. Airas is nu in balbezit. Airas met een sublieme pass. Gučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ricard passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal in één keer door. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ferri probeert naar een medespeler te passen. Galego heeft problemen om de bal te vangen. Galego probeert naar een medespeler te passen. Gučić rent richting de bal. Gučić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ricard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Besteci de bal. Ricard probeert naar een medespeler te passen. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ferri met een snelle inworp. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik passt de bal met de wreef. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap. Calle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Domenech passt de bal in één keer door. Brito probeert de bal aan de voet te houden. Besteci speelt de bal door. Vujačić rent richting de bal. Vujačić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 57%, KanzasCity 43%.
KS Goal - KanzasCity 1:0