Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: Barwinek Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 29123
Barwinek Napromieniowani
moja Tactiek PP
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 48.6
excellent Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Kielar geeft een hoge lob. Hyży is nu in balbezit. Roccon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roccon krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Roccon rent richting de bal. Roccon haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Napromieniowani 1:0

4e minuut.
Köyatası geeft een lange en hoge pass. Daar is Hyży, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roccon speelt de bal door. Gau is nu in balbezit. Gau schiet op doel. Agăfiţei bokst de bal weg.

10e minuut.
Piskoř verovert de bal door een tackle van achteren. Piskoř probeert naar een medespeler te passen. Guofan heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz geeft de bal voor. Ghica springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gau rent richting de bal. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon passt de bal zonder na te denken. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Napromieniowani 2:0

27e minuut.
Wolwowicz kopt de bal weg. Daar is Bojaruniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz geeft een lange en hoge pass. Gau springt en kopt de bal. Agăfiţei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon schiet op doel. Agăfiţei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Napromieniowani 3:0

38e minuut.
Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon schiet op doel. Agăfiţei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 31%, Napromieniowani 69%.
Barwinek - Napromieniowani 3:0

49e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghica raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gau neemt zijn aanloop. Agăfiţei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Napromieniowani 4:0

51e minuut.
Mniś neemt vlug de vrije trap. Daar is Piskoř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz met een sublieme pass. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kielar speelt de bal door. Roccon rent richting de bal. Roccon speelt de bal door. Gau rent richting de bal. Gau schiet op doel. Agăfiţei bokst de bal weg.

55e minuut.
Hyży geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabak met een snelle inworp. Dejnowicz geeft de bal voor. Gau krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bojaruniec geeft de bal voor. Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Ghica passt de bal in één keer door. Gau rent richting de bal. Gau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
González Groba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz geeft de bal voor. Roccon is nu in balbezit. Roccon draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hári geeft een hoge lob. Tabak rent richting de bal. Tabak passt de bal zonder na te denken. Gau is nu in balbezit. Gau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Bojaruniec onderschept slim de pass. Bojaruniec geeft een lange en hoge pass. Roccon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Napromieniowani 5:0

89e minuut.
Mniś geeft een hoge lob. Ham probeert naar een medespeler te passen. Piskoř rent richting de bal. Hári verovert de bal door een tackle van achteren. Hári geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 26%, Napromieniowani 74%.
Barwinek - Napromieniowani 5:0