Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: RAF ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18450
MILWALL Legion
mil Tactiek yyyy
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten very good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Łyżwiński kopt de bal weg. Petroulas rent richting de bal. Petroulas passt de bal met de wreef. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ludwiczak probeert de bal aan de voet te houden. Dayuan rent richting de bal. Özal is nu in balbezit. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - Legion 1:0

23e minuut.
Petroulas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gori komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Nănescu passt de bal in één keer door. Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunge verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Alemdar met een snelle inworp. Klungelig pakt Sanz de bal. Sanz probeert naar een medespeler te passen. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 64%, Legion 36%.
MILWALL - Legion 1:0

58e minuut.
Xuân Hòa rent richting de bal. Dayuan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van State. Dayuan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dayuan kan niet meer verder spelen. Bryła komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Minh Quang kopt de bal weg. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar passt de bal met de wreef. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 56%, Legion 44%.
MILWALL - Legion 1:0