Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: DARK STAR Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11889
DARK STAR FC Grubson
lol Tactiek Gruu off
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 8
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.3 gemiddelde waardering 58.8
solid Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Yaacob geeft de bal voor. Marreta heeft problemen om de bal te vangen. Malaškevičius is nu in balbezit. Malaškevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC Grubson 0:1

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yaacob geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Apaydın kopt de bal weg. Malaškevičius rent richting de bal. Malaškevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Kriisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp begaat een overtreding. Kliissepp krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Malaškevičius de bal. Janžič bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Malaškevičius zijn tegenspeler op de grond. Malaškevičius krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Apaydın heeft problemen om de bal te vangen. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribusts verovert de bal door een tackle van achteren. Apaydın rent richting de bal. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Zagordo bokst de bal weg. Malaškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaškevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC Grubson 0:2

29e minuut.
Yaacob met een snelle inworp. Gribusts rent richting de bal. Gribusts geeft de bal voor. Malaškevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Zagordo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stojković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gribusts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gribusts passt de bal zonder na te denken. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC Grubson 0:3

35e minuut.
Ðinović rent richting de bal. Van Dyck begaat een overtreding. Ðinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðinović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malaškevičius is nu in balbezit. Malaškevičius heeft problemen om de bal te vangen. Malaškevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Van Peteghem geeft een lange en hoge pass. Yaacob kopt de bal weg. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Zagordo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC Grubson 0:4

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brovarskyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gribusts met een sublieme pass. Klungelig pakt Apaydın de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 64%, FC Grubson 36%.
DARK STAR - FC Grubson 0:4

47e minuut.
Gribusts rent richting de bal. Gribusts passt de bal in één keer door. Malaškevičius rent richting de bal. Malaškevičius schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Vantonjak met een sublieme pass. Šupić speelt de bal door. Bitang rent richting de bal. Bitang schiet op doel. Mustafazadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC Grubson 1:4

50e minuut.
Gribusts met een sublieme pass. Malaškevičius is nu in balbezit. Marreta rent richting de bal. Malaškevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Malaškevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Apaydın passt de bal met de wreef. Gribusts is nu in balbezit. Gribusts speelt de bal door. Malaškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaškevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC Grubson 1:5

63e minuut.
Šupić met een sublieme pass. Bitang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stojković. Bitang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kliissepp neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mustafazadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Van Peteghem geeft een hoge lob. Marreta kopt de bal weg. Gribusts probeert naar een medespeler te passen. Apaydın rent richting de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi passt de bal in één keer door. Marreta is nu in balbezit. Malaškevičius onderschept slim de pass. Malaškevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kliissepp speelt de bal door. Spink rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kriisa. Kriisa krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Van Dyck rent richting de bal. Van Peteghem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Dyck raakt geblesseerd tijdens het duel. Bitang zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mustafazadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC Grubson 2:5

84e minuut.
Van Peteghem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yuanhui komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Marreta probeert naar een medespeler te passen. Gribusts is nu in balbezit. Gribusts met een sublieme pass. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC Grubson 2:6

89e minuut.
Klungelig pakt Kliissepp de bal. Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Vantonjak speelt de bal door. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink haalt uit met een fantastische trap. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 52%, FC Grubson 48%.
DARK STAR - FC Grubson 2:6