Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.035
  • Stadion: Fc Centuria Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1609
Fc Centuria MKS Avia Świdnik
A Tactiek Wingman1
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 42.9
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Čusto met een sublieme pass. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek begaat een overtreding. Mamet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mamet kan niet meer verder spelen. Zelmerlöv komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Expósito speelt de bal door. Zelmerlöv bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmerlöv passt de bal zonder na te denken. Kántor is nu in balbezit. Kántor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Meeuwis passt de bal zonder na te denken. Traverso is nu in balbezit. Traverso passt de bal zonder na te denken. Chova rent richting de bal. Chova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Traverso geeft een hoge lob. Chova kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bucelea de bal onder controle te krijgen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Chova rent richting de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Centuria - MKS Avia Świdnik 1:0

27e minuut.
Cupan kopt de bal weg. Daar is Kántor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szłapka rent richting de bal. Kántor onderschept slim de pass. Kántor schiet op doel. Kloc bokst de bal weg.

30e minuut.
Inworp. Porębski komt het veld opgelopen. Bożym komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Čusto kopt de bal weg. Beltrán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zelmerlöv. Zelmerlöv krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Meeuwis heeft problemen om de bal te vangen. Meeuwis geeft de bal voor. Chova is nu in balbezit. Chova draait met de bal, schiet en ... Redondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Centuria - MKS Avia Świdnik 2:0

38e minuut.
Meeuwis heeft problemen om de bal te vangen. Meeuwis speelt de bal door. Paulucci is nu in balbezit. Chova verovert de bal door een tackle van achteren. Chova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Coporan geeft een lange en hoge pass. Duc onderschept slim de pass. Meeuwis met een sublieme pass. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Centuria - MKS Avia Świdnik 3:0

42e minuut.
Kloc geeft de bal voor. Expósito kopt de bal weg. Daar is Calumpang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożym is nu in balbezit. Bożym haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Centuria 41%, MKS Avia Świdnik 59%.
Fc Centuria - MKS Avia Świdnik 3:0

60e minuut.
Beltrán kopt de bal weg. Traverso is nu in balbezit. Traverso speelt de bal door. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang is nu in balbezit. Beltrán onderschept slim de pass. Beltrán geeft een lange en hoge pass. Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Trashorras komt het veld opgelopen. Äärinen komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Burek geeft een lange en hoge pass. Äärinen heeft problemen om de bal te vangen. Coporan rent richting de bal. Beltrán rent richting de bal. Beltrán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Čusto geeft de bal voor. Zelmerlöv bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmerlöv probeert naar een medespeler te passen. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski draait met de bal, schiet en ... Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso geeft een lange en hoge pass. Daar is Trashorras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chova is nu in balbezit. Chova schiet op doel. Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Zelmerlöv geeft een lange en hoge pass. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek passt de bal in één keer door. Beltrán rent richting de bal. Beltrán geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Centuria 24%, MKS Avia Świdnik 76%.
Fc Centuria - MKS Avia Świdnik 3:0