Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West Blizzord Bagno
kupa jeża Tactiek BangBang
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 48.6
very good Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Echeverría is nu in balbezit. Echeverría geeft de bal voor. Klungelig pakt Doria de bal. Stancu rent richting de bal. Stancu schiet op doel. CampbeII kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Blizzord Bagno 1:0

19e minuut.
Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski passt de bal zonder na te denken. Janišek is nu in balbezit. Janišek draait met de bal, schiet en ... Uutela probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahçeci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız schiet op doel. Bacceliere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS Rado-West - Blizzord Bagno 1:1

28e minuut.
Villena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu passt de bal met de wreef. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Blizzord Bagno 2:1

35e minuut.
Klungelig pakt Villena de bal. Bahçeci is nu in balbezit. Met opzet legt Villena zijn tegenspeler op de grond. Villena is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Bahçeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeci met een sublieme pass. Büyükarslan met een sublieme pass. Daar is Apansız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apansız haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 50%, Blizzord Bagno 50%.
RTS Rado-West - Blizzord Bagno 2:1

48e minuut.
Ehrmann probeert naar een medespeler te passen. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Apansız rent richting de bal. Apansız haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS Rado-West - Blizzord Bagno 2:2

51e minuut.
Stancu met een sublieme pass. Janišek is nu in balbezit. Janišek passt de bal in één keer door. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... CampbeII kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ehrmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janišek is nu in balbezit. Stancu rent richting de bal. Stancu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doria onderschept slim de pass. Doria probeert naar een medespeler te passen. Uutela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stancu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Blizzord Bagno 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 46%, Blizzord Bagno 54%.
RTS Rado-West - Blizzord Bagno 3:2