Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów fc.fidar
środek pola Tactiek 442 total
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Milushev rent richting de bal. Milushev passt de bal met de wreef. Zocca rent richting de bal. Zocca draait met de bal, schiet en ... Prepoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Milushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milushev passt de bal met de wreef. Skupin is nu in balbezit. Skupin draait met de bal, schiet en ... Prepoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - fc.fidar 1:0

16e minuut.
Günileri geeft de bal voor. Inworp. Zwarra met een snelle inworp. Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny haalt uit met een fantastische trap. Arent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lascu rent richting de bal. Lascu met een sublieme pass. Zocca is nu in balbezit. Zocca draait met de bal, schiet en ... Prepoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - fc.fidar 2:0

21e minuut.
Nieznośny met een sublieme pass. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko passt de bal met de wreef. Zocca is nu in balbezit. Zocca schiet op doel. Prepoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Vainiomaa speelt de bal door. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko met een sublieme pass. Walda is nu in balbezit. Walda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Purăveţ probeert naar een medespeler te passen. Milushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milushev probeert naar een medespeler te passen. Skupin rent richting de bal. Skupin schiet op doel. Prepoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Zocca is nu in balbezit. Vainiomaa onderschept slim de pass. Skupin onderschept slim de pass. Skupin schiet op doel. Prepoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - fc.fidar 3:0

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pouros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cebulski is nu in balbezit. Skupin verovert de bal door een tackle van achteren. Skupin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gryglak heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milushev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skupin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Purăveţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Skupin de bal. Vainiomaa is nu in balbezit. Skupin onderschept slim de pass. Skupin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kenéz speelt de bal door. Nieznośny is nu in balbezit. Pouros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pouros krijgt een gele kaart. Nieznośny raakt geblesseerd tijdens het duel. Nieznośny neemt de penalty, wat een uithaal! Arent bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 41%, fc.fidar 59%.
TKKF Promyk Ciechanów - fc.fidar 3:0

47e minuut.
Leśko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellistracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellistracci probeert naar een medespeler te passen. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko geeft de bal voor. Arent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Skupin is nu in balbezit. Prepoli speelt de bal door. Günileri kopt de bal weg. Pouros rent richting de bal. Pouros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lascu rent richting de bal. Nieznośny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lascu raakt geblesseerd tijdens het duel. Aiftincăi komt het veld opgelopen. Bagato komt het veld opgelopen. Gustavsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 49%, fc.fidar 51%.
TKKF Promyk Ciechanów - fc.fidar 3:0