Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PolskaHusaria Most Wanted TM
5-3-2 SKRZYDŁO Tactiek laganarobercika
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57.7 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Maya is nu in balbezit. Maya geeft een lange en hoge pass. Xinlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong schiet op doel. Ketels controleert de bal met de borst. Filczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Melamin geeft een hoge lob. Balaban rent richting de bal. Met opzet legt Kořen zijn tegenspeler op de grond. Kořen krijgt een gele kaart. Balaban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mohd Desa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kořen rent richting de bal. Mohd Desa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kořen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piechna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Strama onderschept slim de pass. Stanojev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Leal ... Strafschop! Stanojev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balaban kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Chao bokst de bal weg. Paal!

20e minuut.
Paraschivu met een sublieme pass. Daar is Kwiczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiczy met een sublieme pass. Mohd Desa is nu in balbezit. Mohd Desa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strama rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Leal ... Strafschop! Leal krijgt een gele kaart. Strama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balaban kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Chao geeft een lange en hoge pass. Magne rent richting de bal. Magne geeft de bal voor. Xinlong rent richting de bal. Xinlong schiet op doel. Filczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pedoulakis geeft een lange en hoge pass. Xinlong kopt de bal weg. Ketels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna draait met de bal, schiet en ... Filczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rosický geeft een hoge lob. Strama kopt de bal weg. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ... Leal probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rosický probeert naar een medespeler te passen. Stanojev bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag is nu in balbezit. Stanojev verovert de bal door een tackle van achteren. Stanojev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický probeert naar een medespeler te passen. Strama rent richting de bal. Strama haalt uit met een fantastische trap. Chao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - Most Wanted TM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolskaHusaria 46%, Most Wanted TM 54%.
PolskaHusaria - Most Wanted TM 0:1

46e minuut.
Piechna passt de bal met de wreef. Kořen is nu in balbezit. Klungelig pakt Kořen de bal. Kořen geeft een hoge lob. Xinlong krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Radliński passt de bal in één keer door. Maya geeft een hoge lob. Xinlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong haalt uit met een fantastische trap. Filczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Leal is nu in balbezit. Kwiczy onderschept slim de pass. Kwiczy geeft een lange en hoge pass. Strama controleert de bal met de borst. Strama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kwiczy passt de bal met de wreef. Balaban rent richting de bal. Grecea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Grecea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grecea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Paraschivu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leal de bal. Balaban is nu in balbezit. Balaban schiet op doel. Chao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - Most Wanted TM 0:2

69e minuut.
Rosický geeft een lange en hoge pass. Czartoryski kopt de bal weg. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama onderschept slim de pass. Strama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Buitenspel voor Balaban. Goede buitenspelval van de verdediging. Gergishanov komt het veld opgelopen. Midas komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maya met een sublieme pass. Mohd Desa geeft een hoge lob. Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gergishanov schiet op doel. Chao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Czartoryski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neag geeft de bal voor. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolskaHusaria 45%, Most Wanted TM 55%.
PolskaHusaria - Most Wanted TM 0:2