Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fablok Chrzanow mirass
442R Tactiek dom
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
incredible Verdedigen excellent


9e minuut.
Bernacchi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostiha. Bernacchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mleczarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Piskuła de bal. Piñera Zapatero is nu in balbezit. Piñera Zapatero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szefler is nu in balbezit. Szefler geeft de bal voor. Mleczarz controleert de bal met de borst. Piñera Zapatero rent richting de bal. Piñera Zapatero haalt uit met een fantastische trap. Sendoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kielich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernacchi met een snelle inworp. Mleczarz is nu in balbezit. Mleczarz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanow 63%, mirass 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fablok Chrzanow - mirass 0:0

55e minuut.
Kielich is nu in balbezit. Bernacchi onderschept slim de pass. Kapzuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernacchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mleczarz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanow - mirass 0:1

56e minuut.
Piñera Zapatero probeert de bal aan de voet te houden. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus geeft de bal voor. Hillmann rent richting de bal. Hillmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Szefler met een snelle inworp. Kiidjärv speelt de bal door. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera Zapatero haalt uit met een fantastische trap. Sendoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Sławiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piñera Zapatero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapzuk. Piñera Zapatero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kiidjärv neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sendoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Dziamgot geeft een hoge lob. Janus is nu in balbezit. Janus met een sublieme pass. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szefler geeft een hoge lob. Piskuła controleert de bal met de borst. Piskuła geeft een lange en hoge pass. Döbrögi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Parenti met een sublieme pass. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus passt de bal met de wreef. Sujit probeert naar een medespeler te passen. Kostiha geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Döbrögi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fablok Chrzanow - mirass 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanow 49%, mirass 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fablok Chrzanow - mirass 1:1