Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Ruda Slaska Ostry Legnica
4-2-4 Tactiek Ostry
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 61.4
outstanding Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Conrads onderschept slim de pass. Conrads passt de bal in één keer door. Zabawa speelt de bal door. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Palencia Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Inworp. Díaz met de inworp. Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Macedo geeft een hoge lob. Pozo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld geeft een hoge lob. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Palencia Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Yarəliyev passt de bal met de wreef. Zabawa rent richting de bal. Zabawa probeert naar een medespeler te passen. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Enciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dudryk de bal. Burke rent richting de bal. Burke schiet op doel. Palencia Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Ostry Legnica 1:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macedo met een sublieme pass. Pozo is nu in balbezit. Pozo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Þórsteinsson bokst de bal weg.

43e minuut.
Alderweireld met de inworp. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău geeft de bal voor. Daar is Enciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palencia Calvo trapt de bal weg. Śnieżek kopt de bal weg. Klungelig pakt Enciu de bal. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Palencia Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burke is nu in balbezit. Burke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Ostry Legnica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 51%, Ostry Legnica 49%.
TS Ruda Slaska - Ostry Legnica 2:0

52e minuut.
Yaben speelt de bal door. Macedo rent richting de bal. Macedo passt de bal zonder na te denken. Daar is Persico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Alderweireld met een sublieme pass. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău met een sublieme pass. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Palencia Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Opasek komt het veld opgelopen. Bajda komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Delijewski rent richting de bal. Anonis onderschept slim de pass. Enciu rent richting de bal. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scollo komt het veld opgelopen. Travanca komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Macierewicz komt het veld opgelopen. Pomianowski komt het veld opgelopen. Răduleţ komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft de bal voor. Persico bereikt de bal nog maar net als eerste. Persico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Ostry Legnica 2:1

77e minuut.
Bajda is nu in balbezit. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz speelt de bal door. Persico is nu in balbezit. Persico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Persico bereikt de bal nog maar net als eerste. Persico haalt uit met een fantastische trap. Þórsteinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Buitenspel voor Persico. Goede buitenspelval van de verdediging. Braga komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Þórsteinsson met een sublieme pass. Díaz kopt de bal weg. Răduleţ rent richting de bal. Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Scollo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Ruda Slaska - Ostry Legnica 2:2

89e minuut.
Scollo verovert de bal door een tackle van achteren. Persico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pomianowski krijgt een gele kaart. Persico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yarəliyev komt bij de bal en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 58%, Ostry Legnica 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Ruda Slaska - Ostry Legnica 2:2