Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gladiatorzy Semper Fidelis
G-G Tactiek 41311
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
62.1 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen solid


12e minuut.
İkizler met een sublieme pass. Balaşzadə kopt de bal weg. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop haalt uit met een fantastische trap. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Allen speelt de bal door. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik passt de bal met de wreef. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Balaşzadə de bal. Dodrescu begaat een overtreding. Balaşzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perliński met een snel genomen vrije trap. Zachęta kopt de bal weg. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jop de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pedrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrante speelt de bal door. Di Meco is nu in balbezit. Di Meco geeft de bal voor. Kupec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Epifanio met een sublieme pass. Balaşzadə heeft problemen om de bal te vangen. Balaşzadə speelt de bal door. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik draait met de bal, schiet en ... Burgos bokst de bal weg.

41e minuut.
Zachęta is nu in balbezit. Zachęta speelt de bal door. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop haalt uit met een fantastische trap. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Semper Fidelis 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 60%, Semper Fidelis 40%.
FC Gladiatorzy - Semper Fidelis 0:1

46e minuut.
Tota komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta begaat een overtreding. Kupec raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dodrescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. İkizler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
King kopt de bal weg. Balaşzadə kan de bal niet met de borst controleren. Kupec is nu in balbezit. Kupec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ayude de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Epifanio geeft een hoge lob. Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Zachęta is nu in balbezit. Tota is nu in balbezit. Tota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Semper Fidelis 0:2

60e minuut.
Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə geeft een lange en hoge pass. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Semper Fidelis 0:3

61e minuut.
Belea komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Belea met een sublieme pass. Pedrante rent richting de bal. Balaşzadə schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balaşzadə krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kupec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Burgoci komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bojčev probeert naar een medespeler te passen. Pedrante met een sublieme pass. Di Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Meco geeft een hoge lob. Kupec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Ayude de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kupec stond buitenspel. Sezginer neemt vlug de vrije trap. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Semper Fidelis 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 47%, Semper Fidelis 53%.
FC Gladiatorzy - Semper Fidelis 0:4