Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS ABG WISŁA KRAKÓW Z
Liga 2 Tactiek Eva
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 27.4
excellent Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen good


20e minuut.
Kovačević rent richting de bal. Kovačević passt de bal in één keer door. Jávor is nu in balbezit. Jávor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 1:0

24e minuut.
Mir probeert naar een medespeler te passen. Ntikoudis geeft een lange en hoge pass. Jávor rent richting de bal. Jávor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 2:0

28e minuut.
Cobeño Iglesias speelt de bal door. Jávor rent richting de bal. Jávor heeft problemen om de bal te vangen. Jávor draait met de bal, schiet en ... Waryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 3:0

34e minuut.
Ntikoudis met een sublieme pass. Hatoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor rent richting de bal. Hatoshi rent richting de bal. Hatoshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 4:0

43e minuut.
Ntikoudis met een sublieme pass. Klungelig pakt Fred de bal. Fred passt de bal in één keer door. Kaesbauer geeft de bal voor. Jávor krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. Kujawa kopt de bal weg. Pachuła rent richting de bal. Pachuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 42%, Z 58%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 4:0

46e minuut.
Cobeño Iglesias passt de bal in één keer door. Daar is Ntikoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntikoudis geeft een lange en hoge pass. Jávor is nu in balbezit. Jávor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 5:0

50e minuut.
Ociepka is nu in balbezit. Ociepka geeft een hoge lob. Hatoshi probeert de bal aan de voet te houden. Kovačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kaesbauer passt de bal met de wreef. Cobeño Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Cobeño Iglesias geeft een hoge lob. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir passt de bal met de wreef. Waryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mir onderschept slim de pass. Mir probeert naar een medespeler te passen. Hatoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatoshi schiet op doel. Waryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kovačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačević met een sublieme pass. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávor draait met de bal, schiet en ... Waryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 6:0

61e minuut.
Kaesbauer met de inworp. Klungelig pakt Mir de bal. Mir speelt de bal door. Hatoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatoshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wawrzynkiewicz is nu in balbezit. Kovačević verovert de bal door een tackle van achteren. Kovačević geeft een lange en hoge pass. Jávor rent richting de bal. Jávor haalt uit met een fantastische trap. Waryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Warszczyk is nu in balbezit. Jávor verovert de bal door een tackle van achteren. Jávor draait met de bal, schiet en ... Waryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 7:0

85e minuut.
Cobeño Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca rent richting de bal. Cobeño Iglesias geeft een hoge lob. Hatoshi is nu in balbezit. Hatoshi draait met de bal, schiet en ... Waryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jávor rent richting de bal. Jávor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 37%, Z 63%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Z 8:0