Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE Sparta Zabrze Mikulczyce
P3D 11 new Tactiek ESPAI
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
65.1 gemiddelde waardering 53.6
outstanding Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Blackman de bal onder controle te krijgen. Cossacow rent richting de bal. Accollo onderschept slim de pass. Accollo geeft de bal voor. Kominek springt en kopt de bal. Usar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Blackman kopt de bal weg. Piera rent richting de bal. Piera passt de bal met de wreef. Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tazi passt de bal met de wreef. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera geeft een lange en hoge pass. Chiqueno geeft de bal voor. Soldini Bozzi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sütlü geeft een lange en hoge pass. Dağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Chiqueno is nu in balbezit. Chiqueno geeft een lange en hoge pass. Soldini Bozzi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Stratulat met de inworp. Pisarczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sütlü. Sütlü krijgt een gele kaart. Pisarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Pisarczyk wilt de vrije trap nemen. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Sparta Zabrze Mikulczyce 0:1

31e minuut.
Chiqueno geeft een hoge lob. Soldini Bozzi springt en kopt de bal. Andrysiak heeft problemen om de bal te vangen. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ... Usar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tazi passt de bal met de wreef. Rauch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Sparta Zabrze Mikulczyce 1:1

37e minuut.
Andrearczyk met de inworp. Stratulat rent richting de bal. Accollo onderschept slim de pass. Accollo geeft een hoge lob. Soldini Bozzi krijgt zijn hoofd ertegen. Usar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Usar met een harde bal richting middenveld. Accollo kopt de bal weg. Andrysiak heeft problemen om de bal te vangen. Soldini Bozzi is nu in balbezit. Soldini Bozzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tazi geeft een lange en hoge pass. Chiqueno is nu in balbezit. Jusufspahić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jusufspahić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 31%, Sparta Zabrze Mikulczyce 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Sparta Zabrze Mikulczyce 1:1

51e minuut.
Pisarczyk draait met de bal, schiet en ... Dziewicki met een sublieme pass. Kominek kopt de bal weg. Chiqueno is nu in balbezit. Chiqueno geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soldini Bozzi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Sparta Zabrze Mikulczyce 2:1

59e minuut.
Pisarczyk onderschept slim de pass. Pisarczyk passt de bal met de wreef. Cossacow speelt de bal door. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu draait met de bal, schiet en ... Dziewicki bokst de bal weg.

60e minuut.
Doeltrap. Dziewicki trapt de bal weg. Accollo kopt de bal weg. Soldini Bozzi probeert naar een medespeler te passen. Andrysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Usar bokst de bal weg.

62e minuut.
Blackman rent richting de bal. Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi passt de bal zonder na te denken. Fornalak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kominek de bal onder controle te krijgen. Usar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman geeft een hoge lob. Sütlü met een sublieme pass. Piera rent richting de bal. Piera haalt uit met een fantastische trap. Usar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Sparta Zabrze Mikulczyce 3:1

67e minuut.
Dağdeviren met een sublieme pass. Klungelig pakt Pisarczyk de bal. Pisarczyk passt de bal in één keer door. Rauch rent richting de bal. Rauch haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Chiqueno rent richting de bal. Chiqueno passt de bal met de wreef. Piera heeft problemen om de bal te vangen. Piera geeft de bal voor. Kominek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soldini Bozzi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Sparta Zabrze Mikulczyce 4:1

71e minuut.
Kania komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrearczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiqueno geeft de bal voor. Piera rent richting de bal. Piera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rauch is nu in balbezit. Tazi onderschept slim de pass. Tazi speelt de bal door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal in één keer door. Usar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez geeft een lange en hoge pass. Daar is Andrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ... Usar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kania passt de bal zonder na te denken. Chiqueno is nu in balbezit. Chiqueno probeert naar een medespeler te passen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ... Usar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kominek passt de bal met de wreef. Daar is Soldini Bozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania met een sublieme pass. Klungelig pakt Piera de bal. Piera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Sparta Zabrze Mikulczyce 5:1

87e minuut.
Chiqueno geeft de bal voor. Daar is Blackman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldini Bozzi is nu in balbezit. Soldini Bozzi schiet op doel. Usar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 42%, Sparta Zabrze Mikulczyce 58%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Sparta Zabrze Mikulczyce 5:1