Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Gorzów Wlkp. cf brzeźce
1-4-4-2 Tactiek wódkjee
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Nigdelis geeft de bal voor. Oţelea probeert naar een medespeler te passen. Öztokay rent richting de bal. Öztokay schiet op doel. Barsotti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Banaś speelt de bal door. Barsotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsotti geeft een hoge lob. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Banaś heeft problemen om de bal te vangen. Banaś passt de bal in één keer door. Faur probeert naar een medespeler te passen. Öztokay rent richting de bal. Öztokay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zərgərov niet meer kan verder spelen. Şeicaru komt het veld opgelopen. Banaś met de inworp. Faur geeft de bal voor. Öztokay krijgt zijn hoofd ertegen. Şeicaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faure met de inworp. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea geeft een hoge lob. Öztokay springt en kopt de bal. Şeicaru bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pełkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walczyński komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Faur met een sublieme pass. Walczyński is nu in balbezit. Walczyński passt de bal met de wreef. Öztokay rent richting de bal. Öztokay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - cf brzeźce 1:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faure met de inworp. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea geeft de bal voor. Öztokay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - cf brzeźce 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 30%, cf brzeźce 70%.
Warta Gorzów Wlkp. - cf brzeźce 2:0

54e minuut.
Faure verovert de bal door een tackle van achteren. Faure speelt de bal door. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay draait met de bal, schiet en ... Şeicaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - cf brzeźce 3:0

61e minuut.
Faur heeft problemen om de bal te vangen. Faur probeert naar een medespeler te passen. Öztokay rent richting de bal. Öztokay haalt uit met een fantastische trap. Şeicaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Inworp. Jabłonowski komt het veld opgelopen. Marinkov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Banaś onderschept slim de pass. Banaś passt de bal met de wreef. Öztokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztokay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dũng rent richting de bal. Faure is nu in balbezit. Faure passt de bal zonder na te denken. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Oţelea rent richting de bal. Oţelea passt de bal met de wreef. Zygmuntowski rent richting de bal. Jabłonowski onderschept slim de pass. Jabłonowski draait met de bal, schiet en ... Bazoer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 44%, cf brzeźce 56%.
Warta Gorzów Wlkp. - cf brzeźce 3:0